Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synonim123

jak wybaczyć

Polecane posty

Gość synonim123

Witam . Z moja dziewczyna jestesmy razem od półtora roku,razem mieszkamy spędzamy czas. Problem polega na jej dawnym koledze. Odezwał się w lipcu tego roku i pisal do niej sms w których pisal jak bardzo żałuję ze kiedys im nie wyszło. Zapytałem wiec jej o przeszlosc. Powiedziała ze na poczatku studiów przychodził do niej do mieszkania kolegowali sie i on ciągle uzalal sie jej na temat swojej laski z ktora on obecnie ma dziecko. Powiedziała ze cos do niej swirowal ale ona zawsze traktowala go jak kumpla. W lipcu gdy napisal te smsy powiedziałem jej ze nie podoba mi się to i żeby mu powiedziała z gory ze nie jest zainteresowana. Na drugi dzien spotkaliśmy sie w trójkę na piwie bo chciałem poznać tego typa ..mowil ze ma dziecko i nie jest z matka dziecka . A na moja dziewczynę cale spotkanie gapil sie jak w obrazek. Po jakimś czasie nadal widziałem w jej telefonie kontakt od niego gdzie wcześnie obiecala ze te konhakty sprowadzi do zera . Później na jej Play 24widzialem mnóstwo sms i połączeń do siebie. Powiedziała mi ze on nic nie znaczy i ze chciała go wykorzystać by jej pomagal w pracy bo czegos tam nie umiała. No ale jednak za moimi plecami. Poklocilismy sie o to. Pisałem tez do gościa by się odczepil od niej ale nie docieralo. Później skontaktowalem sie z jego niby eks. Ktora powiedziała mi ze są razem i mieszkają wręcz razem.wiec ona umowila spotkanie na ktorym byl ten koleś. I spotkalimsy sie w 4ke czyli ja moja dziewczyna i ten koleś z dziewczyna. Wyszla awantura typ caly czas robił sobie jaja podczas rozmowy wiec nie wytrzymalem i dostal pare razy w twarz. Co nadal nie pomoglo i. Dalej sie zemnie nasmiewal. Za nim poszlem na to spotkanie moja luba twierdzila ze odwali mu awanturę bo podobno on do swojej dziewczyny mowil ze moja z nim nie pracuje i sie nie kontaktują i ze tyle lat nie widział jej na oczy. Czuje sie oklamany. Niewiem czy powinienem ufać mojej dziewczynie. A wy jak myślicie?0prosze o pomoc bo sypie mi się zwiazek

Gość gość
Myśle, ze juz czas zacząć podrywać najlepsza koleżankę swojej dziewczyny. Powodzenia!

Gość gość
Masz dziewczynę kłamczuchę. Kłamstwo ma się we krwi i już. Myślę, że twoja dziewczyna to po prostu krętacz. Tyle. Jeśli lubisz być okłamywany, to walcz...

Gość synonim123
Ona caly czas powtarza ze się zmieni i placze mówiąc ze mnie kocha. Naprawde nie zasługuje na 2szanse?może powinienem ja dać ale na jakiś określonych warunkach. W dodatku mieszkamy razem przeciez nie wyrzucę jej z domu za dużo nas łączy. Ten typ juz nie dzwoni i nie pisze. Numer zmienila .