Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Nie mówcie mi że orgazm jest w głowie! Nie mam orgazmów, mąż ma małego i przy różnych pozycjach mu wypada. Ciagle przez to mam ochotę. A tak bym chciała w końcu być porządnie w*******a

Gość gość
A co przed slubem mial wiekszego? Czy ty mialas mniejsze potrzeby bo nie rozumiem?

Gość gość
tak, masz w głowie, to co mówisz i to jest twoją przeszkodą!

Gość gość
Tak trochę mniejsze i nie myślałam tak o sexie bo miałam dylemat co do tego ślubu ale z innych powodów. Tak miałam mniejsze potrzeby i nie zdawałam sobie sprawy ze to też jest ważne. Teraz się męczę bo naprawde też bym chciała szczytować

Gość gość
Ja nie mam olbrzyma, srednia europejska moze ciut grubszy. Zawsze zaczynam od minety od 2 do 4 orgazmow ma zonka a potem *****nko jak tylko jej odpowiada. Nigdy na mnie nie narzeka, tym bardziej ze temperament mam wrodzony dosc spory.

Gość gość
to ma fajnie bo mój mi minety nie robi i wogóle mało pieści :-( jak tak dalej pójdzie to go zdradzę bo ja też chce orgazmy...

Gość gość
Sex przed ślubem dla mnie istniał tzn był ale mnie nie kręcił, przekraczając magiczną granice wieku obudził sie we mnie diabeł Daję radę ;-)

Gość gość
20.24 coś takiego ;-) ja mam 25 lat

Gość gość
Byłam kiedyś z chłopakiem Sprzęt minimalizm ale fakt potrafil pieścić i nadrabiać jednak to wystarczyło na rok Ja potrzebowałam czegoś wiecej, a mówiłam ze jak wchodził we mnie po ciężkich meczarniach to.mu od razu opadał

Gość gość
Ja p*****le!!"! Opadal? O czym wy mowicie? Nie liczy sie ilosc. Czytaj wielkosc. Tylko jakosc. Nie rozumiem takich facetow. Ja moge trzy razy pod rzad z dwuminutowym odpoczynkiem. Oczywiscie nie bylo tak zawsze. Jak mialem 20-pare lat to tak nie bylo. Nawet jak zonka przebierala sie przy mnie to mialem pretensje do niej ze te odrobine erotyzmu powinna zostawic dla siebie i to powinno byc taka troszke tajemnica. Po przekroczeniu tej granicy jak ktos pisze, chodzi pewnie o 30-stke moge ja brac w kazdej sytuacji i zawsze mam ochote. Pecha masz autorko i tyle. Moze go zaszantazuj to zmusi sie do minety wkoncu. I nie miej wyrzutow sumienia bo naprawde jest wielu facetow ktorzy bez krepacji by Cie zaspokoili. Niech przemysli, jak nie pomoze to masz droge wolna i mozesz grac w czyste karty.

Gość gość
20.56. Naprawdę już mu to tłumaczyłam...ja mu loda lubię robić i chyba pod tym względem nie dobraliśmy się. We mnie kipi seks, jestem otwarta a on się poprostu brzydzi cipki. Uważam, ze mam normalną itd.. Mówi, ze nie chce się zmuszać. Ja juz mam dość proszenia nawet o pieszczoty cipki. Teraz po latach czuje sie taka upokorzona, ze ja mu robiłam loda a on mi się nie odwdzięczał. Teraz aż mnie nie podnieca jak mnie dotyka tam na dole bo mi kiedys powiedział, ze sie brzydzi. I to jest dziwne bo seks mamy normalny z tym, ze nie mam orgazmów..

Gość gość
Jak by mi.mąż powiedział że sie brzydzi pp tym jak kleczalam to następnym razem bym odgryzla i ostatni raz połknęła Nigdy więcej by mnie mie dotknął a zobaczył w sądzie na sprawie rozwodowej Fakt to musi byc dla kobiety takie upodlenie W kwiecie wieku i zebrać o erotyzm podniecenie pieszczoty dotyk ahh

Gość gość
Gość 21:02, we mnie tez kipi seks. Napisz kafemen@wp.pl

Gość gość
21.08. Miałam szanse odejsc bo to mi powiedział przed ślubem... :-( coraz częsciej myśle o zdradzie

Gość gość
gość dziś Ja nie mam olbrzyma, srednia europejska moze ciut grubszy. Zawsze zaczynam od minety od 2 do 4 orgazmow ma zonka a potem *****nko jak tylko jej odpowiada. Nigdy na mnie nie narzeka, tym bardziej ze temperament mam wrodzony dosc spory. Ma, albo ci tak tylko mówi dla świętego spokoju :D

Gość gość
21.02 a napisz coś o sobie

Gość gość
Moj mąż jest podobny mamy zbyt dużo wspólnych zobowiązań żeby odejść Spotkałam kogoś i jest super

Pewnie że jest w głowie. :) Tam przynajmniej wszystko się zaczyna :) To że mu "wypada" nadaje się do śmiechu warte. :) Z małym fiutem raczej pozycje od tyłu odpadają, łyżeczki i bez pytania o zgodę odpadają :( Daj się przelecieć klasycznie z wyobraźnią w tle. :P ...

Gość gość
21.44 Mylisz się od tyłu nie wypada. Na łyżeczkę tak.

Wszystko dzieje się od duupy strony. Mała pauka może nie dać sobie rady w każdej przedstawionej sytuacji. Wizualnie się różnią, bo co innego od tyłu a co innego na "łyżeczkę" :P Emocje grają :P ale technicznie nie widzę różnicy i nie specjalnie, ale będę się upierał, że faceci z większymi paukami mogą pozwolić sobie na większe akrobacje w łóżku. :P