Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boląmnieoczy

Laski czy wy też jesteście takie zajęte?

Polecane posty

Gość boląmnieoczy

Pracujecie po nocach bo za dnia macie tylko czas wcześnie rano zanim dzieciaki się pobudzą a jak już się pobudzą to zaczyna się gonitwa śniadanko spacerek obiadek itd.itp. potem walka z dzieckiem żeby pać poszło i praca do nocy, krótki sen i znowu to samo.... Czy tylko ja tak mam?

Gość gość
Nie. Pracuję w dzień 9-16, w nocy śpię :)

Gość gość
Nie tylko Ty. Ja tez nie mam na nic czasu, ciągle coś... a wolne weekendy mijają tak jakby ich w ogóle nie było ... ohhh why??!!!

Gość gość
21:57 zazdraszam;) 22:20 dokładnie! Co to w ogóle jet weekend? Powiem Ci szczerze że nawet na urlopie pracowałam. A dlaczego tak jest? Jak się nie ma chłopa który uczyni cię królową życia to samej trzeba to zrobić prawda czy nie?

Gość boląmnieoczy
22:24 gość To był mój wpis. Pozdrawiam:)

Gość boląmnieoczy
Kurcze dziecko mi rośnie nie wiem gdzie wyjechać na urlop w tym roku żeby mi nie truło że się nudzi. 6lat to już za wiele żeby puścić do ogródka jordanowskiego obok plaży i obok na lapie w hamaku zapierniczać???

Gość boląmnieoczy
Gdyby mi mój chłop chciał pomóc to prawdopodobnie żylibyśmy wkrótce jak lordowie ale cóż utarło się że etat i tylko etat może człowiekowi zapewnić byt tak więc mój chłop wstaje do roboty wtedy kiedy kogut śni swój ostatni sen przed pobudką a wraca kiedy kogut już śpi... Co to za życie? W ojczyźnie.

Gość gość
Autorko ja tak mam a teraz mam dójkę dzieci... ale mam do pomocy opiekunkę - do starszego dziecka a niedługo idzie do przedszkola... mam własną dg a Ty? Też pracuje po nocach...

Gość gość
Robota potem w domu zap*****l spac i znowu to samo dzien swira doslownie. Aby siwych wlosow i zmarszczek wiecej i mniej sily .