Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisaa

Nie chce iść na sylwestra!!!

Polecane posty

Gość Lisaa

Witajcie :) , chodzi o to,że mój Tż ( jesteśmy 2 lata) ma organizować w tym roku sylwestra. Problem polega na tym,że nie mam tematów do rozmów z ŻADNYM jego znajomym/znajomą. Nudzi mnie gadka samochody/jakieś obgadywanki kogoś kogo nawet nie znam/czy melanże,których nawet minimum nie doświadczyłam i nie chce. Gdy z kimś z nich wychodzimy po prostu milczę. Oni gadają prosto do niego np. " ej coś Ci opowiem, słuchaj..." zamiast np " coś Wam opowiem.." . Wcale nie czuję się nawet trochę wciągana do rozmów, nawet mój facet od czasu do czasu tylko da mi buziaka albo powie prześmiewczym tonem "no powiedz coś!". Nie chce robi nic wbrew sobie a z drugiej strony z 16 osób straci miejscówkę itd bo powiedział,że albo ze mną albo wcale..

Gość gość
no musisz sie zmusić, napij sie ze dwa kielichy na rozluznienie i przemęcz :) ja świeta musze spędzac z ludzmi ktorych nie lubie, z kuzynką ktorej niecierpie, tepa kretynka i dzieciorób, dlugo by pisac, no ale musze... biore tabletke uspokajającą ktora mnie troche otumania i usypia i siedze nieprzytomna te 3-4 godziny :classic_cool: