Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Windykacja GetBack słyszał ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam ostatnio od nich list z wezwaniem do zapłaty. Co powinnam zrobić?

Gość gumkowaaaa
Trudno to jednoznacznie ocenić. Ja bym się na twoim miejscu próbowała z nimi dogadać. Kuzynka tak zrobiła i z tego co wiem jest zadowolona

Gość podzielnaaaa
To prawda. Ta firma windykacyjna idzie na rękę dłużnikom. Ja początkowo myślałam, aby się ukrywać, nie odbierać telefonów, ale wreszcie to zrobiłam i można powiedzieć, że dzięki podpisanej ugodzie z getback odżyłam na nowo! Teraz spłacam regularnie ustalone raty

Gość gość
Firmy windykacyjne, firmy windykacyjne. Ach, te firmy windykacyjne...

Gość gość
ale reklamę robicie!!!

Trzeba być prawdziwym IDIOTĄ, by uwierzyć, że tych trzech postów nie napisała jedna osoba :P. x Wniosek jest jeden: jak ktoś otrzyma wezwanie z windykacji GetBack, to NATYCHMIAST niech je do pieca wrzuci i ogień rozpali :P. Debile nawet spamować nie potrafią, to co tu myśleć o ich znajomości prawa :P.

Gość radkowaaaa
Dziewczyny mają rację. Ja przez wiele miesięcy nie odbierałam od nich pism i telefonów. W końcu dopadł mnie ich windykator terenowy. Tonęłam z mężem do tej pory w długach a na widok pana z formy get back nogi się przede mną ugięły. Trzeba jednak przyznać, że mimo postawienia pod murem zaproponował mi tak korzystną ugodę i umorzył część zadłużenia, że aż zaproponowałam w ramach rekompensaty i wdzięczności wyświadczenie panu windykatorowi terenowemu pewnej "przysługi" na którą chętnie przystał. Cóż przysługa za przysługę, ale warto było!

Gość sumiastaaa
ech ci dłuznicy nie rozumiejący, że spłata długu, to kwestia honoru. Misio1 jest pewnie jednym z takich dłużników. Dla twojego własnego dobra radzę Ci misio skontaktuj się z firmą getBack jeśli to ona jest wierzycielem.

A pocałuj Ty mnie w d_pę NACIĄGACZU. x Wykupujecie za bezcen NIEAKTUALNE, PRZETERMINOWANE zobowiązania i zastraszacie ludzi, próbując wyłudzić od nich pieniądze. x Jak masz moje zobowiązanie, to idziesz z nim do sądu, a jak tylko NACIĄGNĄĆ próbujesz, to jedynie sądem straszysz.

>>>Dziewczyny mają rację. ... zaproponowałam w ramach rekompensaty i wdzięczności wyświadczenie panu windykatorowi terenowemu pewnej "przysługi" na którą chętnie przystał. Cóż przysługa za przysługę, ale warto było!<<< x Pewnie nie wiesz DURNY SPAMERZE, że za ten post można Was zgłosić do prokuratury :D. x Co za DEBILE ! ! !

Gość Marinta
Gdybyście chcieli prowadzić samodzielną windykację, to możecie zajrzeć do http://vindicat.pl/ . Bardzo solidna platforma, dzięki której w niskiej cenie możecie ściągnąć należności od swoich dłużników.

Gość Sunsin
Jak masz dług to powinnaś zapłacić bo to już zabawy nie ma. Swego czasu miałem dłużnika to postanowiłem przekazać sprawę firmie która się tematem zajmie profesjonalnie i szybko (ja się bawiłem blisko 6 miesięcy i bez żadnych rezultatów) bo w 2 miesiące dług był spłacony w 70% reszta została rozłożona na raty. Ogólnie osoby z Warszawy odsyłam - http://profesjonalnawindykacja.pl/egzekucja-komornicza ja rozumiem, że są różne sytuacje, ale długi się spłaca.

Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl.

Gość Twój Pan
Uwielbiam, GetBack są tacy punktualni, zawsze obudzą, swojego Pana na czas bym się nie spóźnił do pracy :) Dzięki Pieski i do jutra.