Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dlugi, strach przed tym co dalej.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnio dowiedzieliśmy sie w rodzinie, ze tesciowa ma dlugi, komornika itp. Probowala popełnić przez to samobójstwo. Jest tego dość sporo, ale wraz z mężem chcemy pomoc i to splacic, choc splukamy sie do cna, jestesmy w stanie to zrobić, ze względu aby, tesciowa potem przepisala nam dom w ktorym mieszkamy i który można stracić. Lecz nawet nie w tym problem... Jestem na skraju wyczerpania psychicznego, ze względu na to, ze nie potrafię przestać o tym wszystkim myśleć:( nie śpię w nocy, bo mysle i kombinuje jak z tego wszystkiego wyjść, przez to czuję ze zaniedbuje moje 10 miesięczne dziecko co ttm bardziej mnie dobija:( Boje sie ze wstane rano i znów zobaczę tesciowa w kałuży krwi:( Widzę, ze chodzi poddenerwowana, choćby cos ukrywala, chce dzis powiedziec o tym mężowi, żeby z nią porozmawiać, ale boje sie ze mimo szczerych chęci pomocy jej, ona bedzie cos przed nami ukrywala, tak jak robila to do tej pory. Mąż ma jeszcze 2 braci, którzy niestety nie są w stanie pomóc finansowo. Mi za miesiąc konczy sie macierzyński, prawdopodobnie nie mam co liczyć na zasilek dla bezrobotnych i to również mnie dobija bo obawiam sie ze z wyplaty męża nie damy rady utrzymać siebie i i teściów:( Proszę o jakies słowa otuchy, o rady bo juz nie wiem co robic:( Przepraszam, również za brak skladni tego wszystkiego co napisałam, lecz nie jestem w stanie z nerwów dobrze sformułować wypowiedzi:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować