Gość gość Napisano Grudzień 19, 2015 Witam. Ostatnio dowiedzieliśmy sie w rodzinie, ze tesciowa ma dlugi, komornika itp. Probowala popełnić przez to samobójstwo. Jest tego dość sporo, ale wraz z mężem chcemy pomoc i to splacic, choc splukamy sie do cna, jestesmy w stanie to zrobić, ze względu aby, tesciowa potem przepisala nam dom w ktorym mieszkamy i który można stracić. Lecz nawet nie w tym problem... Jestem na skraju wyczerpania psychicznego, ze względu na to, ze nie potrafię przestać o tym wszystkim myśleć:( nie śpię w nocy, bo mysle i kombinuje jak z tego wszystkiego wyjść, przez to czuję ze zaniedbuje moje 10 miesięczne dziecko co ttm bardziej mnie dobija:( Boje sie ze wstane rano i znów zobaczę tesciowa w kałuży krwi:( Widzę, ze chodzi poddenerwowana, choćby cos ukrywala, chce dzis powiedziec o tym mężowi, żeby z nią porozmawiać, ale boje sie ze mimo szczerych chęci pomocy jej, ona bedzie cos przed nami ukrywala, tak jak robila to do tej pory. Mąż ma jeszcze 2 braci, którzy niestety nie są w stanie pomóc finansowo. Mi za miesiąc konczy sie macierzyński, prawdopodobnie nie mam co liczyć na zasilek dla bezrobotnych i to również mnie dobija bo obawiam sie ze z wyplaty męża nie damy rady utrzymać siebie i i teściów:( Proszę o jakies słowa otuchy, o rady bo juz nie wiem co robic:( Przepraszam, również za brak skladni tego wszystkiego co napisałam, lecz nie jestem w stanie z nerwów dobrze sformułować wypowiedzi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach