Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2lullaby

dziwny sen niemowlaka

Polecane posty

hej Dziewczyny. Moja 3 miesięczna córa od kilku dni w nocy domaga się STALE piersi. Podaje jej mm ok 22.00 i chociaż mam spokój do 2.00- 2.30, ale po tej godzinie zaczyna sie ostra jazda...Dziecku ucieka pierś, ja przysypiam, jest niespokojna, rzuca się, marudzi i popiskuje. Nie wiem czy to możne jakiś skok rozwojowy, czy poczekać jeszcze 2-3 dni, albo zacząć w nocy ją karmić tylko mm? W dzień nie mam takich problemów, dziecko chętnie ssie pierś z dwugodzinnymi odstępami, ale w nocy istny sajgon.. męczymy się tak do bladego świtu. Nad ranem tj. 6.00-6.30, znowu wskakuje jej faza na sen.

Gość gość
Moj syn ma 4 miesiace i mam od kilku dni to samo. Wydaje mi sie ze on potrzebuje tylko possac, a smoczka nie toleruje.starszy syn ssal smoka i problemu nie bylo

No własnie...moja 25.12 zacznie 4 miesiąc. Hmmm, może się to unormuje. Szkoda tylko, że smoczka nie toleruje. Z tego wszystkiego męża oddelegowałam do drugiego pokoju, tak żebym miała jak małą karmić, bo oczywiście śpi z nami...

Gość gość
Moja ma 6 miesięcy i gdzies od dwóch mam to samo. Placze, wierci sie, popiskuje choc ostatnio z przewaga na placz. Karmie tylko piersią, spi ze mną, podaje smoczek i nic. Jedna noc lepsza, druga gorsza i jak na razie nie znalazłam przyczyny. Z synem nie bylo takiego problemu, on tylko podczas wyrzynania zębow płakał w nocy.

Gość gość
Ja karmie tylko piersia i corka nie wydziwia