Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komitet Obrony Demokracj zdemaskowany

Polecane posty

Gość gość
Ta dyskusja o TK i KOD jest bez sensu. Nie ma o czym gadać, jest co likwidować. Jest jasne, że to jest UKŁAD, który należy rozbić. I PiS robi dobrą robotę.

Gość gość
jest powiedzenie nieruszać gó...a bo śmierdzi nowy rząd rusza i mamy codziennie smród

Gość gość
Nie jestem zwolennikiem PiS,PO ani Nowoczesnej.Ostatni zryw do boju miałam za czasu p.Wałęsy.Ostatni i jedyny.Wstyd mi za to co ze zrywem szrobiono,jak nas oszukano.Może teraz ze zwolennikami PiS będzie inaczej i nie rozczarują się.Szczerze życzę.Ja znoszę wszystko spokojnie,oprócz występów p.Wałęsy i p.Krzywejnos.Cóż za bezczelność!wybawiciele chodzący po pleckach innych a w telewizji,,ja,,.Proszę bardzo niech teraz we dwójkę pokażą co potrafią oprócz chwalenia się.Żaden supermen do walki narodu nie używał tylko działał sam.

Gość gość
Nie chcemy pieniędzy na dzieci,chcemy 20 tys dla sędziego trybunalu za dwa dni pracy w tygodniu,nie chcemy wiekszej kwoty wolnej od podatku ,nie chcemy wczesniejszej emerytury ,chcemy słuchać Niemców bo są zaniepokojeni ,chcemy odpraw dla prezesow.Niech zyje Komitet Obrony Demokracji prezed Demokracją

Gość gość sp
gość dziś Jestem wyborcą PiS i jestem generalnie zadowolony z tego co PiS teraz robi. I bardzo dobrze Ciebie rozumiem, bo jest FAKTEM, że Polacy zostali oszukani przez Wałęsę i całą tę okrągłostołową pseudoelitę złożoną z komunistów i renegatów z Solidarności. Polacy zostali tak skutecznie oszukani, że wielu z nich nie wie, kto i jak to zrobił, przez co nadal nie rozumieją swojej sytuacji i są wodzeni za nos przez media. Obserwuj i miej oczy szeroko otwarte. PiS dąży do zmiany na dużą skalę. Tu nie chodzi tylko o 500 zł, TK. Tutaj chodzi o zbudowanie zrębów nowego, sprawnego państwa.

Gość gość
16;23 dla mnie też jest przykre ze p wałęsa tak się pogubił ze nawet w rocznice grudnia spotyka sie z jakimis celebrytami typu wajda w jakiś wypasinych salach na rautach niz z robotnikami którzy wtedy walczyli gineli i zostali kalekami

Gość gość sp
Wałęsa się nie pogubił, tylko podjął decyzję i to już bardzo dawno temu, że pójdzie z tymi, którzy dają pieniądze i zaszczyty. Niestety, ale on jest karierowiczem, dość prymitywnym zresztą, który swój talent wiecowego mówcy, roztrwonił na rzecz srebrników od komunistów.

Gość gość
do KOD-mitomanów i oPOzycji Art. 127. § 1. Kto, mając na celu pozbawienie niepodległości, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą konstytucyjnego ustroju Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 10, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia wolności. § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3. Art. 128. § 1. Kto, w celu usunięcia przemocą konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3. § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. 🌻 I wszystko w temacie :) Pozdrawiam :)

Gość gość
hehehe prawda :)

Gość gość
Och, jaki świetny temat, sprzed roku, a jakże aktualny. Brawo PIS! Tak trzymać i do przodu, trzeba wreszcie do końca posprzątać Polskę!

Gość gość
Och, jaki świetny temat, sprzed roku, a jakże aktualny. Brawo PIS! Tak trzymać i do przodu, trzeba wreszcie do końca posprzątać Polskę!

Gość gość
Do budynku Bundestagu, Knesetu,Izby Gmin, Izby Lordów, czy innych miejsc obrad parlamentu państw dziennikarze nie mają wstępu !!! Czekają przed budynkami !!!

Gość gość
02.28 też widziałam ten program "W Tylewizji" , Ta baba była strasznie napastliwa, agresywna, nie wiadomo, o co jej chodziło. A pani Ogórek spokojnie, z klasą odpowiadała na wizji, i nie dała się wyprowadzić z równowagi. Ta kobieta, jak już nie miała się o co czepiać, to wypomniała pani Ogórek...torebkę od Gucciego:):) Matko, ale żenada i wiocha! Czy wszystkie te baby z KODu są takie paskudne? Kultury za grosz.

Gość gość
KODomici tak mają :)

Gość gość
Od razu można ich rozpoznać, po słownej agresji.

Gość gość
A Rzeplinski wyjechał do swoich?

Gość gość
fajnie bylo na maderze?:))

Gość gość
Wszyscy politycy naobiecują gruszek na wierzbie i cudów, byle tylko wygrać wybory. Raz pojawił się pewien polityk prawdomówny i obiecał, że niczego nie będzie, to go nie wybrali. Każdy polityk kłamie, ma naród w d/u/p/i/e, a w razie potrzeby i ratowania własnego stołka każe do nas strzelać, jeśli wyjdziemy na ulicę. Dzięki uprzejmości poprzedniego rządu mogły być u nas takie atrakcje jak teraz mają Niemcy. Uchodźcy, a wśród nich terroryści, ciągle giną niewinni ludzie. Z obawy przed tym, co teraz mają Niemcy ludzie głosowali na PiS i poza tym niektórym spodobało się 500+. Co mi po takiej demokracji, że bida z nędzą gratis i wszystko na sprzedaż, nawet lasy państwowe

Gość gość
Lasy Państwowe to Platforma chciała sprzedać- tak dla przypomnienia. Chodzi nie tylko o imigrantów, których naprzyjmowaly lewackie rządy na zachodzie. Chodzi o to, by Polska była silną gospodarczo i suwerenna, a to się lewactwu nie podoba. Z silnym partnerem trzeba się liczyć, słabym można pomiatac. A'propos KODu..wczoraj wieczorem sami się policzyli pod Sejmem. 308 osób.