Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miliii88

Półtora roku znajomości a ja nie znam rodziny partnera

Polecane posty

Gość Miliii88

Spotykamy się już półtora roku a on nadal nie chce zaprosić mnie do domu, aby zapoznać mnie z najbliższą rodziną. Wielokrotnie rozmawiałam na ten temat, ale bezskutecznie, kończy się na wymówkach i tekstach, że może mnie zapozna, tylko, że nigdy jeszcze nie zaprosił... Doradzicie co robić?

Gość gość
W jakim jesteście wieku? Może po prostu w domu są żona i dzieci.

Gość gość
https://m.facebook.com/helthyandhappy  zapraszam do polubienia mojej strony , będzie dużo przydatnych informacji na temat diety i ćwiczeń , całkowicie za darmo. Robie to co lubie . Zapraszam

Gość gość
Może mieszka w nieciekawych warunkach i po prostu się wstydzi, abyś oglądała coś takiego.

Gość Miliii88
25 lat już jakis czas temu przekroczyliśmy

Gość Miliii88
Myślę, że nie chodzi o warunki

Gość gość
wstydzi się albo Ciebie albo rodziny. A mówił z kim mieszka, kim jest jego rodzina? Jeśli jest nieszczery w tak ważnych kwestiach to zastanów się czy warto, by nie był z Tobą szczery również w innych sprawach.

Gość gość
No to może nie traktuje Cię zbyt poważnie, lub to w jego rodzinie jest jakiś problem. Lub tak jak ktoś wcześniej napisał ma żonę i słodkie bobaski... Jakie są wasze relacje na co dzień. Jak spędzacie czas, czy jest to normalny związek, planujecie przyszłość, wspólne wyjazdy itp. Czy tylko seks i każdy wraca do Siebie, bo to bardzo istotne.

Gość gość
Mówił, ale ja nie miałam okazji tego zweryfikować. Myślałam nawet, aby tam pojechać samej i zobaczyć jaka jest prawda ale chyba to byłoby mało taktowne

Gość Miliii88
Powyższa wypowiedz jest moja

Gość gość
Co powiedział? że z kim mieszka?

Gość Miliii88
Zawsze razem wyjeżdżamy, prawie codziennie sie widujemy, ale jak jest temat przyjazdu do jego rodziny to masakra.... zmiana tematu i wogóle...

Gość Miliii88
Mieszka z rodzicami i babcią

Gość gość
ale po co to drazysz?musisz ich juz poznawac albo oni ciebie?moze po prostu wciaz nie jestes tą najważniejszą?

Gość gość
mnie facet nie poznal przez 2 lata.... po rozstaniu okazalo się że on sie bał odpowiedzialności i kroku do przodu, a dla niego cos takiego to krok do przodu. Jednym słowem widać wtedy nie myślal o mnie poważnie...

Gość gość
U mnie facet tez nigdy nie był, a jestesmy razem rok i trzy miesiace, kocza mi sie wymowki, a powod taki, ze mam brzydką chate, linoleum, kasetony itd. wiocha na maxa.