Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam internetowych kolezanek

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam kobietek, ktore podobnie jak ja czuja sie samotne i brak im bratniej duszy. Mieszkam za granica, pochodze z Poznania. Niestety w mojej okolicy nie ma zadnej Polki. A nawet gdyby byly, to nie wiadomo czy nadawalybysmy na tych samych falach. No wiec oglaszam sie tutaj :) jesli znajdzie sie jakas chetna kobietka, a moze i wiecej niz jedna, podam maila ;)

Gość gość
Napisz o sobie coś więcej.

Gość gość
Oo mam to samo ja siedze w Wielkiej Brytanii w Poznaniu tez mieszkalam rynek lazarski a wczesniej dolna wilda

Gość Polianna 91
Tu 14:28 oznacze ten temat jako ulubiony zawsze bede do niego wracac wybiore sobie pseudonim polianna 91

Gość Polianna 91
Oj widze ze temat nie zdarzyl sie rozkrecic a juz umarl.

Gość gośćmika
Ja jestem z Wrocławia.jak wam się dziewczyny żyje poza granicami.Wyjechałyście tam z dziećmi czy jeszcze nie macie.

Gość gość
HIM WIDZE CIE :classic_cool: TO TWÓJ TEMAT :classic_cool:

Gość gość
Nie wiem kim jest HIM ale to nie jest jego temat, a moj. Ja wyjechalam najpierw do UK, a po 7 latach przeprowadzilismy sie do Azji i od 1.5 roku tu mieszkamy. Mamy 2 dzieci. A wy?

Gość Polianna 91
Ja mam 6 miesieczna corke. Kazdy dzien taki Sam wstac zajac sie dzidzia na koniec dnia jakis film obejrzany do polowy i spac. Niedlugo wigilia moze cos sie zrobi np rybe po grecku. Za duzo w tym roku nie bede robic bo tylko dla mnie i meza bo dzidzia nie moze Jeszcze. Teraz corka cwiczy podnoszenie sie w lozeczku.

Gość gość
Czyli policjantka zgarnęła drugą policjantkę.

Gość Polianna 91
5:48 a jak twoje dzieci byly w wieku mojej corki to co stosowalas na twarz dziecka zeby chrostki nie wychodzily od sliny? Jaki krem bys polecila?

Gość gośćmika
Ja stosowałam sudokrem cienko na buźkę..ja mam też 2 dzieci.Syn 7 lat ,córka 17 miesięcy.

Gość gość
W jakim wieku jesteście?? ja mam 28 lat

Gość Polianna 91
12:04 dziekuje za podpowiedz tez bede stosowac :) 12:06 ja mam 24 lata

Gość Polianna 91
Córka urodzila sie w moje urodziny , heh taki prezent dostalam. A jak u was przygotowania swiateczne? Ja w tym roku bez choinki i bez smakolykow. Moze jakiegos gotowca kupie tzn kawalek sernika. Troche salatki jakas rybe. Jedyne Co to karpia usmaze. Za rok choinke kupie i przygotuje sama jedzenie. Teraz corka na chodziku by sie o choinke zabila

Gość gośćmika
Ja mam 27 lat.Choinkę dzisiaj ubieramy jak narzeczony wróci z pracy ,niestety sztuczną bo boję się że córka igieł się z prawdziwej na je ;-) musimy ją postawić wysoko na komodę bo też pewnie by jakaś akcja z choinką była hehh. Pierogi z kapustą kupiłam i uszka bo nie lubię lepić :-) mój facet ugotował bigosik i w całym mieszkanku kapuchą pachnie.W tym roku spędzamy święta w swoim gronie.

Gość Polianna 91
Pierogi z kapusta mniam i bigosik oj Ja dopiero pewnie za rok zjem bo i tak teraz za bardzo nie moge Bo karmie piersia i Jeszcze mala by brzuch bolal. Ja ogolnie wole stuczne choinki bo mniej sprzatania. Pamietam pare lat temu ile igiel pospadalo. Jak sie wyrzucalo ta choinke to pokula i wszedzie igly sie walaly. Tez bym chciala miec 2 dzieci, z rodzenstwem zawsze razniej, moze mi sie kiedys uda :P A na nowy rok macie plany? Ja tam zabunkruje sie w domu i do Centrum sie nie zblize bo jeszcze jakis terrorysta wyskoczy nie zaryzykuje zycia dzidzi.

Gość gość
W tym roku na sylwestra się też nie wybieramy,córa taka marudna że z nikim nie chce zostawać jeszcze... Robimy dziecięce party może na chwile do rynku we Wrocławiu podejdziemy jak pogoda będzie..bo blisko mieszkamy..takie plany że w tym roku mała idzie do przedszkola ale coś nam nie idzie odpieluchowanie :-)

Gość gośćmika
Ogólnie taka masakra gdzieś bym sama się z facetem wyrwała na chwile a nie ma jak

Gość Polianna 91
Wesołych swiat dziewczyny! Moja cora dzis przechodzi sama siebie, taka niegrzeczna. Powiedzialam jej ze dzis gwiazdor ja weznie i za kare zabawki bedzie robic :D i tak nie zrozumiala na pewno

Gość gośćmika
Wesołych ,rodzinnych Świąt