Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tysiące ludzi w galerii handlowej, boże ile kupują, skąd oni mają pieniądze ?

Polecane posty

Gość gość

szok masakra tysiące ludzi tłumy !!!

Gość gość
Nie chodze do galerii ani zadnych hipermarketow.

Gość gość
My się tez zaraz wybieramy i dla poprawy samopoczucia po ciężkim tygodniu mamy zamiar wydać kupę kasy

Gość gość
14.53 Pomarzyc dobra rzecz tak trzymaj! hahahaha.

Gość gość
No ty może marzysz aby zrobić coś takiego no a ja zaraz to zrobię hahaha

Gość gość
Ja akurat nie muszę liczyć grosza także mogę szaleć niestety tylko w weekend bo w tygodniu brak czasu

Gość gość
Widać, że nie pracujesz skoro nie wiesz, skąd ludzie przed świętami mają kasę. Premia świąteczna z zakładowych funduszy socjalnych, gdzie jedni mają 200-300 zł inni nawet 1000. Premia świąteczna w małych firmach, też 100-500 zł przeważnie. Pożyczki w bankach i parabankach, czyli zastaw się, a postaw się.

Gość gość
A nie pomyśleliście ze niektórzy pracują i najnormalniej ich stać czy to święta czy nie a tak apropos co sądzicie o takim prezencie dla zony pod choinkę bo mam zamiar dzisiaj zakupić oczywiście oryginał http://naforum.zapodaj.net/5c577e5b63ba.png.html

Gość mamagrzesia
Droga autorko, zrób zakupy w miejskim spożywczaku, a nie po galeriach się przechadzasz! Skoro Ci ten tłum przeszkadza... Ja nigdy nie popierałam hipermarketów, za czasów komuny nie było takich wymysłów, a teraz chodzą i pieniądze trwonią... ja za swoją emeryturę żyję jak burżuja! A dlaczego? Bo nie daje się wciągnąć w wir hipermarketowych zakupów!

Gość gość
I co z tego ze masz wyimaginowana kase ktora wydasz ogladajac wystawy,a takie premie na swieta to jakas jalumuzna dla biedaczkow ktorym sie wydaje ze wykupia polowe galerii,zal mi cie ty ala ,,bogaczko"z wybujala fantazja hahahaha.

Gość gość
dokladnie, za 500 zł to sobie mozna dobre buty kupic :D ale dla plebu to majątek, szał po prostu, nakupują czekolady i chipsów i bedą żreć az do 3 stycznia

Gość gość
Ludzie jednak sa poyepani dostana jakas zapomoge i mysla ze zawojuja swiat bo przez trzy dni w roku beda zrec i chlac a pozniej znow caly rok czekania na swiateczna premie! Ja p*****le! mentalnosc to tu co niektorzy maja na poziomie zerowym. A jak sie ciesza! bo do galerii raz w roku wpadna!