Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę wydluzyc czas trzymania szamponetki?

Polecane posty

Gość gość

Z mariona. 45 minut jest do 8myc. Zeby kolor byl bardziej nasyty itp moge do okolo godziny?

Gość gość
tak, włosy ci nie wypadną ani specjalnie się nie zniszczą.

Gość gość
Pewnie mozesz, ale nie sadze zeby to cos dalo. Po to sa konkretne instrukcje zeby uzyskac pozadany efekt. Jak chcesz zeby kolor utrzymal sie dluzej, to dlaczego stosujesz szamponwtke nie farbe?

Gość gość
Bo szamponetka tak nie zniszcze wlosow, lepsza aplikacja itp ;)

Gość gość
Ja też stosuje szamponetki zamiast farby i kolor wychodzi mi dokładnie taki, jaki chcę, ale ponieważ szybko się zmywa, wiadomo, interesuje mnie, jak często można nakładać szamponetki bez ryzyka. Ktoś może wie?

Gość gość
Umyj mydłem/czymś mocniejszym przed (żeby otworzyć łuski), nałóż potem szamponetkę, na to folia aluminiowa i ogrzewaj suszarką. Potem jak spłukujesz przepłucz trochę w wodzie z dodatkiem octu. Kolor lekko mi się wypłukał po 3-4tyg ale nigdy nie zszedł mimo upływających miesięcy. Włosy zdrowe były Jak coś możesz naturalną hennę (tutaj nie ma żadnych obostrzeń do stosowania - jednak mniej z kolorem poszalejesz)

Gość gość
aaa, tyle że ja mam blond a robiłam sobie rudawo-kasztanowe.

Gość gość
Ale farba nie niszczy wlosow. Farbuje od dawna i mam piekne lsniace geste wlosy, bez zadnych cudow. Uzywam zwtkkej odzywki. No, chyba ze sie ja naklada na calosc a nie na odrosty, podobno niektorzy tak bezmyslnie robia, wtedy nic dziwnego.

Gość gość
Ale przecież co jakiś czas trzeba na chwile nałożyć na całośc, nie wiem jak Tobie, ale mnie i innym co znam farba się strasznie spiera. Jakby się dało farbować same odrosty zawsze to nie byłoby problemu