Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich cech nie akceptujesz u faceta ktory Cie podrywa

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o wyglad a takze charakter

Gość gość
Wygląd: -Brzydka twarz -Łachy zamiast ubrań -W lecie sandały -Długie włosy lub kędziory Charakter: -Zbyt nieśmiały -Gadanie sprośnych rzeczy -Za duża pewność siebie

kurde to ja nigdy nie znajde dziewczyny! :P gadam sprosne rzeczy od samego poczatku, czy jestem pewny sb troche tak, czasem tez zrobie fryzure ala kedziory :D:P

Gość
wyglad-jesli mi sie po prostu nie podoba.:P np. nie w moim typie, zaniedbany itp.:P charakter- wlasnie zbyt pewny siebie, przyglupi,nudny...:P

Gość
zbereznik dziś ahahahahah :D:P dlaczego akurat wybrales ten sam temat w tej samej minucie, a raczej ulamku minuty? :P:P idz stad kedziorze! :D:D:D

Gość gość
facet nie może być brzydalem i kurduplem, grubasem też nie. musi byc mily, przystojny, szarmancki i przypakowany, lubie tez facetow w drogich markowych ciuchach, ale nie w jakichs adidasach czy najkach bo w tym to afrykanscy uchodzccy chodzą, najbardziej podobaja mi sie pachnacy, eleganccy meni w garniturach.

Gość gość
- dresiarz - za wysoki - powyżej 195cm- lub za niski - poniżej 173cm - grubas lub anorektyk - zakola - brązowe oczy ( w kolorze kupy)

Gość gość
taki jeden ostatnio ciagle sie ze mnie śmieje i czy możliwe, ze mnie podrywa? kiedys jak jeszcze sie nie znaliśmy to spotkał mnie w sklepie, szedł gdzieś, ale na mój widok przystanął i sie uśmiechnął. teraz chodzimy do jednej klasy(wiem ze gimbus, chodzimy do gimnazjum) i w żartach na mój temat wykorzystałam przeciwko niemu argument o spotkaniu w sklepie, on powiedział ze tam jest jego kolega, ale żadnego kolegi tam nie było bo to osiedlowy sklepik i niezbyt umiał wyjsc z tej sytuacji ;) ogólnie z twarzy wyglada jak szkot i moze cos w tym jest, ja jestem w 1/4 amerykanka :) czy to możliwe, ze spodobałam mu sie???

Gość gość
gggb jesteś dziecinna że jap*****le

Gość gość
taki jeden ostatnio ciagle sie ze mnie śmieje i czy możliwe, ze mnie podrywa? kiedys jak jeszcze sie nie znaliśmy to spotkał mnie w sklepie, szedł gdzieś, ale na mój widok przystanął i sie uśmiechnął. teraz chodzimy do jednej klasy(wiem ze gimbus, chodzimy do gimnazjum) i w żartach na mój temat wykorzystałam przeciwko niemu argument o spotkaniu w sklepie, on powiedział ze tam jest jego kolega, ale żadnego kolegi tam nie było bo to osiedlowy sklepik i niezbyt umiał wyjsc z tej sytuacji ;) ogólnie z twarzy wyglada jak szkot i moze cos w tym jest, ja jestem w 1/4 amerykanka :) czy to możliwe, ze spodobałam mu sie???

Gość gość
Charakter: nachalny zadufany w sobie,narcystyczny prymitywny Wyglad: wiszaca,konska morda krzywe zeby kacza dupa

Gość
gość dziś no jestem 😘 😘 😘

"najbardziej podobaja mi sie pachnacy, eleganccy meni w garniturach. " o łał to podnioslo moje ego jeszcze bardziej... :D:P

Gość gość
czy ktoś odpowie na moje pyt powyżej???

Gość niekochana kochanka
czesc gggb i zbereźnik 🖐️ znalazłam już kochanka :D nie było łatwo, trafiłam na wprawnego gracza ;) ale nie jest Polakiem :classic_cool: już pownnam się nazwac zaspokojona kochanka

Gość niekochana kochanka
"ale nie w jakichs adidasach czy najkach bo w tym to afrykanscy uchodzccy chodzą, najbardziej podobaja mi sie pachnacy, eleganccy meni w garniturach. " hahaha jak mnie to rozbawiło :D coś w tym jest, ostatnio poznałam boskiego faceta, ale niestety miał new balance... to jak dzieciak jakiś... mi się podbają elegancke stroje bez żadnego LOGO , bo te loga to wieśniactwo

Gość żółty deszczyk
tylko książe dla wymejkapowanych i wytapetowanych ryjów polskich księżniczek

nie olewam, ale czekaj bo cos/ktos mi sie przypomina... :P wysmakowana kobieta ktora nie lubi jak facet mowi cipka... :P i co jestes zadowolona, bedziesz z nim, kupil c****erscionek???? :P ps. to zabawne ze chcialas mi sie pochwalic, bo ja na ten temat zawsze milcze... :P

to tez zabawne bo ja zawsze z ciuchow obcinam metki... :P ale to glownie przed wami zebyscie nie sprawdzaly sobie potem w necie co ile kosztowalo :P nie cierpie materialistek! :P

Gość niekochana kochanka
zbereźnik na pewno by Cię nie olewal, nawet fakt,że wpadacie o tej samej porze na ten sam temat może być znaczący :classic_cool: przeznaczenie ;) Niemiec, a u Ciebie jaki to był ten niePolak? tak zbereźnik! wlasnie, dzięki Bogu Niemiec nie zna tak paskudnych polskich wyrazów ;) po co mi pierścionek, jak szukałam kochanka i dal mi to czego bardzo pragnelam i da mi jeszcze mam nadzieję :D

Gość niekochana kochanka
wysmakowana :classic_cool: jak miło mi to czytać dla mnie metki nie mają znaczenia, po pierwsze czy coś jest drogie, dobrej jakości łatwo poznać organoleptycznie :D a taki znaczek to jest chyba dla ubogich, którzy w inny sposób nie poznają jakości produktu, po drugie, może być nawet biednie, skromnie ubrany, ale z gustem, to też jest ważne np preferowałabym z dwojga zlego chłopaka w płóciennych trampkach za 30zł od takiego w air maxach za 600zl

heheh ciekaw jestem jak sie godadujecie w lozku... :P np zamiast powiedziec ci przesun lekko dupcie, to hehe :P sam nie wiem, prosze dame o zwrot w drugim kierunku :D:P a moze po niemiecku mowi... :P:P ile ty w ogole mialas lat, znaczy masz bo chyba gadalismy o tym jakos niedawno... :P

organoleptycznie! :D:D:D:D:D nie moge... :P coz za wysublimowane slownictwo... :D:P ps. hhehe lubie ten wyraz, uzywam go na budowie :D:P

Gość gość
Nawet jeśli coś się wam nie podoba w wyglądzie fizycznym to nie reagujecie. Wiem to z własnej autopsji mam 170 cm ,francuski pokancerowany nos i 67 kg wagi.Gdy jestem miły i uda mi się jakąś rozśmieszyć to dostaje numer i mogę liczyć na kolejne spotkanie. Później już jest nieco gorzej ale nie potraficie odmawiać jak ktoś jest zdecydowany(nie mylić z nachalny).

Gość gość
W łóżku jest fajnie, bo nie ma za duzo gadania,a jak pamiętasz nie lubie tego, dopasowanie mega, prosilam by mówił do mnie brzydko po niemiecku,ale słabo mu szło, w ogóle zdziwiony był, chyba żadna laska go o to nigdy nie prosiła. Ale i tak było super

Gość
niekochana kochanka dziś byl pochodzienia nigeryjskiegu, poznalam go nad morzem gdzie mieszka moja rodzina, na silowni (o dziwno nie pierwszy raz kogos tam poznalam:D)-zajmowal sie zawodowo sportem. Zagadal i tak sie zaczelo. Tylko ze to nie byl jakis tam zwiazek chociaz ja sie zakochalam i wiem ze tez bardzo mu sie spodobalam.:P Mialam 16 lat, ale jak pisalam dodalam sobie 2 :D natomiat on mial 22 wiec nic by z tego nie wyszlo bo przeciez bym sie z nim nie przespala, a to byl juz tak naprawde dorosly facet.:)i po miesiacu jak wyjechalam "milosc" sie skonczyla...:D utrzymywalismy jeszcze pare tygodni kontakt, ale jakos samo sie rozeszlo...:P co do zbereznika to jesli juz to jakies fatum, klatwa, a nie przeznaczenie :P

Gość gość
Bo co J chamstwo nie przynosi rezultatów i tu szukasz odpowiedzi. Współczuje Ci :-)

Gość gość
Haha oczy w kolorze kupy :D :D :D

Gość gość
Gggb, był mulatem?wolisz ciemnoskorych? Czy po prostu ten przypadł Ci do gustu? Ja nie wiem czemu mam obsesje blondynow...jutro jade do niego,trochę się boję. Zbereznjk uciekł :-P ej moglas się przespac,w końcu 16to,nie 13. Chyba, ze masz takie zasady jak ja -najpierw matura potem zabawy :-P od dawna chodzisz na silke?