Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich cech nie akceptujesz u faceta ktory Cie podrywa

Polecane posty

Gość gość
kooorfa co za zlot nietojepanych przygłupów:D chyba se wydrukuje te strone i zrobie z tego komiks:D

Gość gość
jak mi sie nie podoba, niski <175 zbyt chudy lub gruby ,brzydka twarz ,nie moj typ, krzywe zeby, oferma , prostak, nie smieszne zarty ,nachalny , zbyt natretny i zabierajacy czas jak mowie, ze go nie mam

Gość
gość dziś tak byl mulatem (jedynym z ktorym do tej pory w pewnym sensie bylam).:P czy wole ciemnoskorych? sama nie wiem...to chyba nie ma dla mnie roznicy.:) Tez mam "obsesje", ale na punkcie ciemnych brunetow.:P jakos tak wyszlo ze wszyscy faceci z ktorymi sie spotykalam, albo bardziej interesowalam mieli czarne oczy i ciemno brazowe/czarne wlosy.:) co do seksu to jednak nie czulam sie gotowa, jakos wtedy sobie tego nie wyobrazalam:D i wolalam poczekac,-praktycznie do 18. :P na silownie raczej nie chodze, ale jakos tam zawsze sie motywuje i ze mam wiecej czasu to ze 3 razy wykupowalam na tej siłce miesieczny karnet.:P

Gość gośćkiki
niemki dziękują za komplementy i tyle nie jesteśmy kobietami naiwnymi facetom nie ufamy ! tym bardziej boginie dośc w życiu wycisk dostaliśmy kiedys bylismy za dobre i to nasz błąd dla facetów ,teraz to sie zmieni teraz bedziemy twarde i nie pozwolimy zeby jakakolwiek kanalia nas skrzywdziła ! zrozumiano faceci polscy niemki -się zmieniły juz nie są dobre szlachetne ,naiwne i zauroczone ! i miltkie ! tylko wyniosłe ,dumne ,ostre i niebezpieczne bardzo po tylu latach charakterek też nam się zmienił i8 waleczne ! dla facetów polskich juz nie jestesmy naiwnymi dziewczynkami niemieckimi nastolatkami teraz wydoroślałyśmy ,z madrzalyśmy i bedziemy żadzić dupkami jak kiedys bylismy naiwne i słodziutkie to był nasz błąd i bardzo tego żałujemy jakie głupie i naiwne byłyśmy kiedyś ! to tyle ! życie nas nauczyło żeby w życiu być twardym i niszczyć i miarzdzyć wrogów przede wszystkim kierujemy się rozumem i rosądkiem tyle wolimy przyrodę , spokój ,i kapiele i nie draznienie nas bo inaczej wybuchamy !

Gość gość
zaniedbane zęby i smród z gęby

Gość gość
Wygląd: -niski -chudy -trójkątna twarz -łysina/wielkie zakola -brak higieny (ale to chyba oczywiste). -noszenie dresów na co dzień Charakter: -"ja się nie znam, hehe". -typ który czyta onet i myśli, że jest specjalistą w każdej dziedzinie. -zbyt nieśmiały -cichy -małomówny -staroświecki