Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś zna jakąś skuteczną modlitwę na wygranie w totolotka ?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja już k***a dostaje szewskiej pasji, te miliony mi się od dawna należą jak nikomu innemu, a nawet trójki nie mogę trafić, często mam nic nie dające dwójki jakby los specjalnie sobie ze mnie kpił ;/

Gość gość
jak los może sobie z ciebie kpić? widocznie taki twój los że bedziesz do usranej śmierci kreślił cyferki w totka jak prostytutka dni w kalendarzyku wiec się uspokój i daj mu działac:D próby uniknięcia swojego losu przeważnie go przypieczętowują. wiedziałbyś gdybyś interesował sie grecką mitologia:P

Gość gość
najprostrzy przykład. jakiemus władcy wyrocznia przepowiedziała śmierć z rąk syna więc kazał go wyjepac do morza. ten wrócił po latach i go ukatrupił. coś w ten deseń chociaz głowy se uciąć nie dam, że wyrocznia zadbała również o to aby ten syn przeżył. róznie może być. mogli np jakiemus rybakowi przepowiedzieć że o tej i o tej tu a tu zdnajdzie niemowle w morzu, wychowa je a ono zostanie królem i kupi mu katamaran na silnik odrzutowy;)

Gość gość
odnosząc to wszystko do ciebie to jeżeli nikt ci nie przepowiedział, że wygrasz w tootka to w niego nie wygrasz:) rozumiesz?;)

Gość gość
Nie należy Ci się. Zapamiętaj to :P