Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie korzystajcie z Facebooka, bo ten portal was śledzi, inwigiluje, namierza

Polecane posty

Gość gość

jak mozna byc takim debilem by z tego gowna korzystac? facebooka nawet trudno usunąć, jak chcecie sie pozbyc to musicie sie dogrzebać do opcji usunięcia konta i czekac az 14 dni az sie usunie :O i nie mozecie ani razu wejsc na fb, jesli przypadkowo sie zalogujecie to wasze konto nie bedzie skasowane, trzeba po skasowaniu fb wyczyscic historie w przegladarce, wszystkie ciasteczka i najlepiej w ogole strony FB nie wlaczac, nie wchodzic na zadne strony np jakis firm Gdy nie jestescie wylogowani z FB to oni za posrednictwem cookies wiedzą jakie strony oglądacie, ile siedzicie na FB, wiedzą co piszecie, co czytacie by was ''profilować'' i personalizowac dla was reklamy, byly juz sytuacje ze dziewczyna z USA pisala z kolezanką duzo o jej ciąży i FB myslalo ze to ona tez jest w ciązy i ciagle wyskakiwaly jej reklamy kliniki aborcyjnej w jej poblizu

Gość wku5viona 26
I wali mnie to. Masz coś do ukrycia? Ja nie. Nawet mogą sprawdzić jak często się sekszę z facetem. To jest czyjś problem, nie mój. Mam osobiście wyje... na to, kto mnie śledzi. Politykiem nie będę, więc haków na mnie nikt gromadzić nie będzie, a nawet gdyby, to i tak nie zawstydzi mnie niczym. Strach jest dla słabych ćwoków.

Gość gość
kliniki aborcje mocne te reklamy ;)

Gość gość
Nie tylko face szpieguje a kazdy portal spolecznosciowy. Dotego dodaj windowsa :D

Gość Sanitas prawdziwa
A ja nie mam nic do ukrycia, nawet z nikim nie sypiam, a fb mi się przydaje i nie mam powodu, żeby go usuwać.