Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krania

Jak czesto chodzicie do kościoła?

Polecane posty

Gość krania

A czy wierzycie? Czy tylko chodzicie żeby mieć spokój i żeby sąsiedzi widzieli.

Gość gość
Jes wielkim bledem laczenie Boga z kosciolem!!!!! Bog to nie kosciol. Kosciol to instytucja wzbogacajaca sie na poboznych katolikach.

Gość Łeezka
tak wierze, chodze co niedziela i w swieta

Gość gość
Na sąsiadów & ich opinię mam serdelecznie wyyebane.

Gość gość
ja wierzę w Boga i jestem chrześcijanką uważam katolicyzm za religię pogańską nie mającą nic wspólnego z chrześcijaństwem tylko udającą go więc nie chodzę tam

Gość gość
W niedziele i święta.

Gość witeslaw
Dlaczego, do jasnej cholery, starzy wciąż zmuszają mnie do chodzenia do kościoła? W d***e mam to całe g****o, a do bierzmowania to już na pewno nie pójdę. Czyż każdy człowiek nie ma prawa do wolności wyznania,

Gość gość
dzieci katolików nie mają wolnej woli w tych sprawach w dodatku odbiera je konstytucja naszego państwa bo rodzice mają prawo wychowywać dzieci według swojej religii a tym samym ich ciągnąć co niedziela do kościoła

Gość gość
Tylo bezmyslni kretyni i zidiociali dewoci chodza do kościoła! Cala religia to jedna wielka bzdura!

Gość gość
Biblia mówi żeby nie jesć wieprza, a wy którzy czytacie żrecie mięso?

Gość gość
napisze tak od czsow afer pedofilskich i pchania sie do polityki kleru oraz innych afer kleru , in vitro ,nie chodze do kosciola ,modle sie ,przestrzegam zasad moralnych ,etyki ,czasem slucham radia i mszy jak mi cos nie pasuje wylaczam ,czy jetem innym czlowiekiem nie ,ale sie nie denerwuje gledzeniem klechy i falszowaniem organisty .jestem tolerancyjna ,mam szacunek dla innych ludzi i siebie samej

Gość gość
Ja wychowany katolik, ale nie chodzę do kościoła często. Nie spowiadam się przy konfesjonale lecz podczas mszy gdzie udziela ksiądz rozgrzeszenia ja go też dostaję. Poza tym nie interesuje mnie kościół jako taki. Wiara jakaś jest, ale sami ci co ją mają głosić nie robią tego należycie błądząc gdzieś i grzeszą. Nie będę używał mocnych słów na to bo nie tu miejsce. Kościół traci i teraz tym bardziej, jak PiS-dziawa rządzi.

Gość gość
w tamtych czasach świnia była trująca bo ludzie nie mieli lodówek i bakterie się rozwijały dlatego ów mięso było nieczyste "3 Wszystko, co się porusza i żyje, jest przeznaczone dla was na pokarm, tak jak rośliny zielone, daję wam wszystko. " amen

Gość gość
W niedziele i święta.

Gość gość
Ja nigdy nie chodzę. Katolicyzmu nie wyznaję, więc nie chodzę. Wyznaję za to inną religię, która moim zdaniem jest o wiele lepsza od katolicyzmu.