Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co komu smartfon? telefon ma byc do dzwonienia, smsow, ew budzika czy aparatu

Polecane posty

Gość gość

wszelkie inne funkcje sa zbedne i sluza jedynie do szpanowania

Gość gość
wszelkie inne funkcje sa zbedne x dla ciebie zbędne, dla innych niezbędne to tak jak z rowerem, dla jednych to cos na czym mogą sobie kilka razy w roku w wakacje pojezdzic po parku i lesie a dla innych jest to podstawowy srodek transportu lub...zawód kolarz i to ich cale zycie. Kup sobie Nokie 100 albo myPhone, podstawowe telefony bez zadnych funkcji poza dzwonieniem, smsami, budzkiem

Gość gość
A ja właśnie smigam po necie z telefonu lezac****ijac kawke :p

Gość gość
P********z jak zgred jakiś :-o

Gość gość
Biedoty nie stać na porządnego smartfona to perdolą że niewygodny, że tylko do dzwonienia :D

Gość gość k 34
Też wolę zwykły telefon, najlepiej jak najprostszy. Żaden ze smartfonów nie wytrzymał u mnie dłużej niż kilka miesięcy, wystarczy, że kilka razy upadnie i po zabawce. Niedawno wróciłam do starej nokii, żeby ją zniszczyć musiałabym chyba użyć młotka :-) A smartfony naprawdę są dla mnie niewygodne, za duże i za szybko zżerają baterię.

Gość gość
Zgadzam sie :) Mam starutenka Nokie bez neta i jestem zadowolona :P Telefon to telefon , a nie gadzecik do szpanowania :P Nie mówiąc juz o tym ciupenkim ekraniku, ana ktorym co niektórzy o zgrozo filmy ogladaja :D Nie stac ich na nic innego ? :P Jak chce posmigac w necie, pogladac filmik czy pograc to od tego mam lapka, czy stacjonarny z porzadna klawiatura , do pracy. W drodze to wole ksiązke poczytac, a jak sie spotykam ze znajomymi to rozmawiamy, a nie kazdy w swoim srajfonie siedzi :P I te głupie selfie na kazdym kroku, do obrzygania :D Przybici łancuchem do swoich srajfonkow, nawet w kiblu, niewolnicy technologii..

Gość gość
12:56 Tak tak i lapka włożysz do kieszeni i wyjdziesz z domu. Nie wiem komu próbujesz zaimponować byciem ''pod prąd'' 12:48 Wolisz jak najprostszy bo niczego trudniejszego nie obsłużysz

Gość gość
Pomysl ze niektórym jest potrzebny do pracy poczta kalendarz harmonogramy notowania notatki etc

Gość gość
Nie lubię tych, co szpanują budzikiem albo aparatem telefonie! Telefo to telefon - jest do dzwonienia!

Gość gość
hahah to weź sobie z radia wywal odtwarzacz płyt do radio jest tylko do słuchania radia

Gość gość
A po co mi jak wychodze z domu lapek ? Ja pracuje stacjonarnie. Ci co pracuja w samochodzie, to chyba im wygodniej robic to na tablecie niz maciupenkim fonie ? I nie, nie jestem " pod prąd ", ja naprawde tak mysle i tak zyje :) Czytam na w czasie drogi do racy, a nie gapie sie w fon, rozmawiam z przyjaciólmi, a nie robie selfie, nie jestem przyspawana do fona łancuchem, czasem nawet nie wiem gdzie jest :P Mogłabym kupic sobie smartfona, ale po co ? Skoro mój stary fon w zupelnosci mi wystarcza ? Dla szpanu ? Bo wszyscy maja ? Nie dzięki wole kupic kindla :)

Gość gość k 34
gość dziś Też jest mi to potrzebne do pracy ale np. wpisanie/edytowanie notatki w telefonie zajmuje mi wiecej czasu niz zrobienie tego w zwyklym kalendarzu papierowym. W schowku w samochodzie mam jakiegoś ajfona z cudami-wiankami-wodotryskami a i tak wożę laptopa bo wygodniej mi z niego korzystać. gość dziś Chciałeś mi inteligentnie dos.rać, nie wyszło - brakuje kluczowego elementu ;-)

Gość gość
gość dziś hahah to weź sobie z radia wywal odtwarzacz płyt do radio jest tylko do słuchania radia xx Zartujesz ? Od kiedy to w radiu jest odwarzacz płyt ? :D Moze jeszcze gramofon na samej gorze ? :D Wzmaczniacz tez wyrzuc i amplituder itp. :D

>>>Biedoty nie stać na porządnego smartfona to perdolą że niewygodny, że tylko do dzwonienia<<< x Biedota pisze z niewygodnego g_wienka, a normalni ludzie z ergonomicznej klawiatury :P. Smartfon ma sens w autobusie itp. środkach transportu, a takimi bogaci raczej nie podróżują :P. x >>>to tak jak z rowerem<<< x Jakoś nie spotkałem jeszcze roweru robiącego zdjęcia :P. x >>>zawód kolarz i to ich cale zycie<<< x To chyba jakiś bardzo rzadki zawód :P, bo nie znam żadnego kolarza z zawodu :P. x >>>Tak tak i lapka włożysz do kieszeni i wyjdziesz z domu.<<< x A po co mam stale nosić przy sobie internet ? ? ? No chyba, że jestem jego NIEWOLNIKIEM :P :P :P. x >>>Nie wiem komu próbujesz zaimponować byciem ''pod prąd''<<< x Ludziom SAMODZIELNIE MYŚLĄCYM ? Z prądem każde g_wno spływa rurami :P. x >>>Wolisz jak najprostszy bo niczego trudniejszego nie obsłużysz<<< x Tylko głupiec utrudnia sobie życie na własną prośbę :P. Po co mam kombinować na malutkim ekraniku, skoro mogę wygodnie pracować, na solidnym sprzęcie ? Po co mam spoglądać na ekran, by odebrać połączenie, skoro mogę wcisnąć klawisz, nie odrywając wzroku od drogi ? Po co mi telefon, który muszę codziennie ładować, skoro mogę mieć lżejszy, wygodniejszy i działający przez tydzień, po każdym naładowaniu ?

Gość gość
To urzadzenie dla osob, ktorym wystarczaja najbardziej podstawowe funkcje komputera i aparatu i nie robia niczego skomplikowanego, tylko sredniej jakosci zdjecia, korzystaja z FB, poczty etc. x Czyli dla znacznej części ludzi, jeśli nie większości. Większość nie czyta książek, nie potrzebuje aparatu lepszego niż w smartfonie (prawdę mówiąc poza kwestią optyki, to już są niezłe foty z tych smartfonów), nie robi niczego skomplikowanego na komputerze. Większość, lub bardzo wielu ludzi, szczególnie młodych namiętnie używa FB i podobnych. Poza tym pracodawcy już oczekują, by korzystać ze smartfonów. Nie ma rady. Świat się zmienia coraz szybciej, czy się to komu podoba, czy nie. Sam nie mam smartfona i nie wiem, czy mi jest do czegoś potrzebny.

>>>Nie rozumiem tez, czemu dla niektorych posiadanie smartfona i tabletu jest oznaka statusu...<<< x Bo bez smartfona nudzi się, jadąc godzinę, do pracy przy łopacie :P. x Parę lat temu byłem na imprezie, gdzie jakiś głupek wyjął zza pazuchy coś wyglądem i wagą przypominającego cegłę :P i zaczął opowiadać o wspaniałych możliwościach tego wynalazku :P.

Gość gość
OBRAZEK Z METRA,...smród,cisza i rzędy głupków ze wzrokiem wbitym w głupka...sic!

Gość gość
hh