Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za młoda by żyć bez sexu

Polecane posty

Gość gość

Jestem 27 letnią kobietą, w związku małzeńskim od 3 lat. Mam męża 5 lat starszego, który od roku przestał się do mnie zbliżać seksualnie tłumacząc się przemęczeniem, brakiem czasu i niewygodnymi pozycjami seksualnymi, które jestem w stanie mu fizycznie umożliwić, ponieważ jestem delikatną, drobną kobietą i pewne mocne akcenty sprawiają mi ból. Wydaje mi się, że to przez to mąż tego unika, bo nie satysfakcjonuję go w łóżku, bo akurat czas i siłę by na pewno znalazł skoro na milion innych pierdół znajduje, które nawet więcej energii wyciskają. Co mam dalej robić? Nie wytrzymuję już bez sexu, mam duży popęd seksualny, jestem za młoda na takie męki :( Niczego mi nie brakuje, mężczyźni jeszcze się mną interesują wizualnie, ale co z tego jak w łóżku czuję się beznadziejna, bo własny mąż mnie nie chce :(

Gość gość
Kiepsko. Ale mnie jeszcze gorzej. 5 lat po ślubie, od 4 zero seksu.

Gość gość
a u Ciebie domyślasz się dlaczego od 4 lat nic nie ma? Coś z tym robiłeś/aś? jakieś rozmowy, podchody nie pomogły?

Gość gość
Jest wiele powodów. Jestem dla niego nieatrakcyjna fizycznie i jak mówi obrzydzam go seksualnie przez charakter. Trochę próbowałam sama zaczynać ale odsuwa się jak oparzony. O pieszczotach czy przytuleniu też nie ma mowy. Powiedział mi kiedyś że seks ze mną to by był dla niego gwałt. Dodam, że nic mu złego nie zrobiłam. Ale fakt, często się kłócimy. Ja się czuję kompletnie niedowartisciowana jakokkobieta, brak seksu wręcz fizycznie boli. Planuje rozwód, ale brakuje mi sił. On z nikim innym seksu nie uprawia, tego jestem pewna.

Facet to proste urządzenie. x I gdy wredna baba, codziennie powtarza mu, że jest do niczego, a inni zarabiają więcej, to na seks z taką babą traci ochotę :(.

Gość bella  86
Dziewczyny wy sobie żartujecie? Nie wierzę, że to prawda i oni nie chcą seksu.:D

Możliwe :(. x Można nawet kochać kobietę, ale przez jej ciągłe zrzędzenie, nie reagować na nią, jak na seksowną kobietę :(. x Nikt nie potrafi tak zgnoić mężczyzny, jak jego własna żona :(.

Gość gość
No niestety u nas to mąż zrzedzi. A ja się zrobiłam klotliwa i nieszczęśliwa z powodu braku seksu. Ok, rok, ale cztery???