Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrane zycie

Malutki penis i samotnosc

Polecane posty

Gość przegrane zycie
Co mi po takim zyciu sam bez bliskich

Gość gość
Możesz sobie kogoś znaleźć, nie wszystkim kobietom zależy na seksie :) Przecież jesteś jeszcze Ty a nie tylko Twój penis :)

Gość przegrane zycie
Praktycznie wszystkie kobiety lubia seks. Janie moge im tego dac

Gość gość
Nie przesadzaj są inne sztuczki w sypialni ;)

Gość przegrane zycie
Do czasu. Kazda lubi penetracje . W moim wydaniu to raczej komiczne

Gość gośćno to ja
a ja uwielbiam małe penisy,duze mnie bolą wiec pozdrawiam ciebie

Gość gośćno to ja
lubie male penisy.

Gość przegrane życie
Czasami czytam wypowiedzi kobiet na forum na temat małego penisa u faceta. Tyle pogardy jest w tych wpisach że chyba lepiej żeby taki się nie urodził. Tylko uświadamia mnie to w tym że nie warto nawet szukać nikogo. Nawet jeśli w twarz mi tego nie powie to i tak odejdzie sama z czasem.

Gość gość
Do autora Owszem większość kobiet chcą wielkości Mówią o tym piszą i biorą ile chcą.. Ale są też takie które nie oceniają wartości drugiej osoby przez pryzmat rozporka

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość gość
Wkurzylam się, jak można tak myśleć i pisać Sam siebie oceniasz przez wielkość swojego penisa dlaczego mierzysz innych swoją miarą? Jeśli ja mając auto marki x uważałabym innych którzy owej marki nie posiadają za gorszy sort kim bym była? Jest mnóstwo ludzi którzy mają kompleksy i skazują siebie właśnie na takie życie bo nie chcą spróbować żyć inaczej Znaleźć kogoś kto potrafi pokochać szczerze I jeszcze jedno, wiesz ile ludzi jest chorych czy mają inne trudności z którymi ciężko żyć, wiesz ile by dali za to by być na Twoim miejscu, ręce nogi na miejscu. A i jeszcze jedna mała rada słowa mojej babci, jak ktoś traci rękę to są protezy wiec i na Twój problem można zaradzić..

Gość przegrane życie
Proteza na penisa? Proszę Cię. Co kobieta pomyśli o facecie który tam potrzebuje protezy.

Gość gość
Jaka proteza? ! Nie wiem czy coś takiego jest. Babcia sugerowała zastępstwo w postaci wibratora: )))))

Gość przegrane życie
Powiedz po co kobiecie facet który nie daje satysfakcji i musi sobie pomagać wibratorem. Niestety takie czasy że takie egzemplarze jak ja się odsuwa na bok. Nie czarujmy się

Gość gość
Ja pierdolę, ależ ty się użalasz nad sobą. Jestem kobietą i jestem oszpecona, niesprawna. I zawsze miałam powodzenie u facetów. I powiem Ci jeszcze u tych fajniejszych, dla których jakaś tam niepełnosprawność, braki w wyglądzie nie miały większego znaczenia. Zawsze traktowałam to jako swojego rodzaju filtr od płytkich ludzi. Jeżeli kobiety Ci tu piszą, że jest wiele kobiet, dla których to nie ma znaczenia, to tak jest. Cześć kobiet woli mniejszego penisa, bo większy faktycznie sprawia, że stosunek jest nieprzyjemny, ale oczywiście Ty widzisz tylko te tematy i wpisy gdzie przychodzą te które lubią ekstremalne doznania. Dla wielu mały penis to też wymówka, bo psuje się im w związku, więc doszukują się w partnerze nie różnych wad.

Gość gość
Po co ? Do życia dla miłości dla stworzenia czegoś wyjątkowego Dla związku dla poczucia bezpieczeństwa By.kochać i być kochanym dla wszystkiego tego co wypierasz Życie to nie łóżko zaliczenia kwiatka czy kwiatków to oddanie dla drugiej osoby na dobre i złe

Gość gość chciałabym z prawiczkiem
Jesteś prawiczkiem? Jeśli chciałbyś porozmawiać i spotkać się, zostaw namiar

Gość przegrane życie
Niestety jestem. Nie mam doświadczenia z kobietami. Nie chce się ośmieszyc

Jeśli chciałbyś to zmienić napisałam jak wyżej

Gość przegrane życie
Chyba źle przeczytalas. Ja mam 35 lat nie 16. W tym wieku to nienormalne.

Gość gość
malego masz penisa ale masz cos tam nim moze zdzialasz

Powinieneś poznać kobietę która sprawi, ze staniesz się pewniejszym siebie mężczyzną. 4cm wystarczy aby doprowadzić kobietę do orgazmu. I pierwsze co Ona widzi to twarz, nie to , co jest w rozporku;)

Gość gość
4 cm no nie zartuj

Potrafię czytać ze zrozumieniem Ale rozmowa się nie klei, powodzenia

No nie zartuje:) Skoro kobiecy palec ma mniej niż 10 cm i jest w stanie doprowadzić się do orgazmu, to Ty byś nie dał rady?

Gość przegrane życie
Boje się nawet rozmawiać z kobietami. Mam wrażenie że od razu wyczuja co mi dolega

Tak! Powiesz czesc i one od razu domyśla się, ze masz 10 cm.? :D Przestań Mezczyzno. . Relacje zaufania i zrozumienia buduje się tygodniami, miesiącami . Musisz komuś zaufać, ktoś Tobie. Następuje przyjaźń, może i zauroczenie, zakochanie. A seks? To będzie kolejny naturalny etap. Nie jesteś jedynym mężczyzną, który ma na tym punkcie kompleksy :)

Gość gość
Powinieneś pójść do seksuologa a potem dobrego psychologa, tu nic żadna kobieta nie pomoże Skreślisz ją na dzień dobry obawiając sie że ona tak Ciebie potraktuje Idź do specjalisty za 10lat będziesz żałował że tego nie zrobiłeś a wiekowo będzie trudniej na spotkanie kogoś

Gość przegrane życie
To nie kompleksy tylko trzezwa ocena sytuacji. Wiem co mam niestety

Gość gość
Również mam taki problem jak ty 10 cm, ale postanowiłem to sprawdzić i założyłem profil na http://zbiornik-tv.prv.pl od dłuższego czasu wypisują do mnie kobiety z propozycjami sexu już kilka spotkań było, są świadome mojego małego członka:) Polecam sprawdzić: http://zbiornik-tv.prv.pl