Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrane zycie

Malutki penis i samotnosc

Polecane posty

Gość gość
na tym zbiorniku to same duze k***sy

Gość gość
Ja mam 24 lata, fiuta prawie 17 cm, i też jestem prawikiem. I co ? Każdy mam tam jakieś kompleksy na jakimś punkcie.

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D Pietrek z Łodzi wszystkim obciąga bez względu na wielkość pały. Trzeba tylko być celebrytom :-D

Gość gość
Z takim małym członkiem to Ty nic nie zdziałasz.. możesz jedynie naparstek sobie na mini ptaka założyć. Laska go nawet nie poczuje.. będziesz musiał powiedzieć że już jesteś. Sam nie wiedziałem że można mieć takiego małego..

Gość gość
Oj maluśki, maluśki maluśki. Normalnie idź do burdelu i zerznij jakąś malolate albo starszą jak wolisz. Ona za kasę trochę pojęczy i będzie git. Do tego Ci o******** i pierwsze koty za płoty..

Gość gość
Do autora: P********z takie głupoty, że rzygać się chce! TU MASZ KONKRETNĄ ODPOWIEDŹ: "layde 2015.12.20 Jeszcze raz podkreślę, problem leży w Twojej głowie. Co z tego, że ledwo Ci odstaje, co z tego, że kiedy lezysz na plecach, to go nie widać? Wiem, dla Ciebie to problem, dla mnie niekoniecznieusmiech.gif Wiesz, ile kobiety maja kompleksów?" I jeszcze coś od siebie dorzucę ;) MIAŁEM podobny problem do Twojego (małe przyrodzenie). Wstydziłem się tego jak jasna cholera. Z pierwszą moją dziewczyną byłem 4 lata. Niestety zostawiła mnie dla mojego "pseudo kolegi", który miał "giganta" w gaciach. I wiesz co? Przyszła do mnie po tygodniu przepraszać, narzekać jak to jest jej źle z nim i w ogóle. Niestety wtedy nie miałem zbyt bogatego doświadczenia. Poznałem się następnie bliżej z koleżanką z pracy. Doszło między nami zbliżenia (niejednokrotnie). Po jakimś czasie wydało się, że zostawiła dla mnie swojego dłogoletniego chłopaka. Zrzerała mnie ciekawość więc dopytałem o jego predyspozycję - o dziwo miał większego, znacznie dłuższego. A teraz wisienka na torcie ;). Od 10 lat jestem ze swoją obecną partnerką, którą odbiłem wcześniej wspomnianemu "pseudo koledze".

Gość gość
Czy kolega od małego członka jeszcze żyje??

Gość gość
masz normalnego ptaka

Gość przegrane życie
Żyje niestety jeszcze tak

Gość gość
Prosze was jest tyle specyfików na rynku na powiekszenie że to głowa mała. Wejdz sobię na sklep erotyczny w zaufaniu.pl tam znajdzieśz tyle specyfików na powieszenie ptaszyny że ci oko zbieleje.

Gość gość
co wy chłopakowi takie bzdury piszecie, dajecie mu złudna nadzieję że jeszcze sobie znajdzie dziewczynę. Bzdura , nie znajdzie. Ja tez mam małego około 10cm i także żadna mi nie chciała dać. Każda patrzy najpierw w rozporek. najważniejszy jest dobry seks, a z takim małym to żadna normalna dziewczyna nie zechce sie męczyć. Daj sobie chłopie spokój żadna cie nie zechce wiem to z autopsji, poza tym jeszcze pare lat i sex wylezie ci z głowy , zajmij sie tym co lubisz. Czytanmie książek, sport, jazda rowerem. My nieudaczniki z małym fifakami mamy niestety pod górę i nie poznamy smaku i ciepła cipki.

Gość gość
Mały penis to ogromna zaleta w seksie

Gość gość
Pierdolisz ja mam 10 cm i jestem zadowolony z rozmiaru i nie mam kompleksow.

Gość gość
10 cm to kikutek porazka

Gość gość
10 cm to kikutek porazka

Gość Przegrane życie
Niestety mam tą świadomość że jestem do niczego. Nie zmienię tego. Żyje właściwie bez celu i dla nikogo. Dużo czytam i zamykam się w sobie. Unikam ludzi. Nie mam ochoty się z nikim spotykać. Chyba wogole nie mam przyjaciół.

Chłopie, a co ma powiedzieć sparaliżowany facet? Dzieci z białaczką? Może masz depresję i strasznie niskie poczucie wartości, a penis to wymówka żeby nie wchodzić w interakcję z kobietami? Wolisz sie nad sobą użalać niż starać sobie poradzić z problemem, którym nie jest Twoje przyrodzenie, a Twoje nastawienie do życia, ale cóż to Twój wybór.

Gość Przegrane życie
Kiedyś próbowałem. Po co mi kolejna kompromitacja i wysmianie. Dziękuję nie mam już na to ochoty

Gość gość
na podst. powyzszych wypowiedzi stwierdzam, ze sa jeszcze - jest ich duzo - fantastycznych kobiet, szczegolnie w Polsce. Brawa dla Was kobietki, ze tak madrze odpisujecie podlamanemu facetowi. Oprocz tego - stwierdzam, ze polskie kobietki i dziewczyny sa najbardziej atrakcyjne i najpiekniejsze - sam mieszkam juz dlugo - daleko od Polski. Pozdrawiam wszystkie Polki :-)

Idź do psychologa. Musisz wypracować właściwą samoocenę. Jest wiele kobiet, które nie potrzebują 25cm, ani 15, bo są drobne i np mają problem z seksem w różnych pozycjach. Poza tym kobieta, która Cię pokocha będzie patrzyła na wielkość Twojego serca i umysłu. Zatem do dzieła kowboju. Walcz o siebie.

Gość gość
12,05 nie pisz glupot , wiadomo ze wielkosc penisa nie jest najwazniejsza , ale sex w zwiazku jest wazny a z 10 cm penis to malenki kikutek , lepiej zaspokojic sie wibratorem , mysle ze autor ma szanse na znalezienie dziewczyny sa takie co nie potrzebuja sexu , daja facetowi raz na pare miesiecy i taka nie bedzie widziec problemu

Gość Przegrane życie
Niestety kolega wyżej ma rację. To jest jakiś śmieszny kikut. Każda kobieta po czasie zda sobie sprawę że jestem kaleką. Nic nie znaczy dobry charakter itp. Zresztą nie jestem młody. Zmarnowałem większość swojego życia. Trudno muszę z tym żyć

Gość gość
nie myślałeś o operacji i poszerzeniu go kwasem?

Gość gość
mieć małego penisa to prawie tak samo jak mieć raka 🖐️

Gość Przegrane życie
Skończyłem szukać partnerki po tym jak kiedyś usłyszałem od jednej dziewczyny ze chciała tylko spróbować jak to jest z takim dziwadlem. Powiedziała że było okropnie. Dałem sobie spokój to czymś takim. Człowiek przestaje wierzyć w siebie

Gość gość
to nie jesteś prawiczkiem?

Gość Przegrane życie
Praktycznie jestem bo do zbliżenia nie doszło. Skończyła przed

Gość gość
to jak mogło być okropnie? przecież nawet nic nie było

Gość Przegrane życie
Powiedziała tak po tym jak ze stresu nie chciał mi stanąć. Dała sobie spokój. Powiedziała mi tak po fakcie