Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagna 95

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY taka prawda

Polecane posty

Gość Dagna 95

wstyd przed znajomymi aby wiązać się z takim mamisynkiem co mu mamusia gotuje i gacie pierze , nieudacznik i fajtłapa życiowy

Gość gość
Wiesz co, głupi ten temat, szkoda gadać. Nie wiadomo jeszcze czy twoje dzieci wyprowadzą się z domu przed trzydziestką :-P oby nie :-D

Gość gość
Ale to już było. W*********j

Gość gość
Nie masz sie do kogo wprowadzic?

Gość gość
o, naprawde? a jak ktoś ma 30 lat, postawił dom, i wziął do siebie rodziców?

Gość gość
Ja siedzę, ale mam 24 lata. nie pracuje, mamusia daje pieniążki na pizze co tydzień :D Dobrze mi tutaj, mam swój pokój, kobieta mi nie potrzebna. Dobrze mi z mamusią.

Gość gość
Do prawda boli smierdzacy maminsynku? Wszyscy obrotni juz sie wyprowadzili na swoje, albo wynajem albo kredyt. Tylko nieudaczniki co obiadu nie umieja zrobic, posprzatac lub gwozdzia wbic do sciany siedza u mamusi i tatusia jak no-lajfy.

Gość gość
Autorki zacisnij zwieracze bo popuscisz, nawet nie zauwazysz kiedy:D

Gość gość
-- ooo, typowy przykład polskiego prowincjonalnego fagasa co siedzi na zasiłku u mamusi i tgrzepie sobie kapucyna przy p****lach :D

Gość gość
jakby ci rodzice nie kupili mieszkanka to też byś z nimi mieszkał/a więc po co ten temat??? mało kto jest na tyle obrotny czy genialny, żeby w wieku 25 lat mieć już swoje mieszkanie kupione za SWOJE zarobione pieniądze

Gość gość
ooo, typowy przykład polskiego prowincjonalnego fagasa co siedzi na zasiłku u mamusi i tgrzepie sobie kapucyna przy p****lach smiech.gif xxx xxx xx Ahhh. Uwielbiam te komentarze, pełne jadu i oczerniania. Bawią mnie :D Mi jest dobrze, mógłbym się wyprowadzić i znaleźć pracę, ale siedziałbym sam i nie miałbym się do kogo odezwać, więc dobrze mi tutaj u siebie, w pokoiku, gdzie mamusia daje mi obiadek, pierze gacie, daje pieniążki na jedzonko. Dzisiaj znowu dostałe na pizze. Jeszcze sobie p****lika włączę, seansik urządzę na wieczór

Gość gość
No włacz sobie no-lajfie, z ktorego pewnie pół okolicy ma niezły ubaw z twojego nieudacznictwa :D :D

Gość gość
TY prace mogłbyś znalezc? :D oplułam monitor :D chyba przy trzepaniu konia przed kamerką jedynie :D :D zaden porządny polski pracodawca by nie zatrudnił takiego nieroba jak ty bo by im firme rozłozył na łopatki obiboku

Gość gość
No włacz sobie no-lajfie, z ktorego pewnie pół okolicy ma niezły ubaw z twojego nieudacznictwa smiech.gifsmiech.gif xxx xxx xxx Większość nic o mnie nie wie, bo nikt ze mną nie ma kontaktu :D Nie utrzymuje kontaktu, bo nie chcę tego robić, wiedzą o mnie tylko nieliczni, :D A opinia osób, których nie darzę sympatią mnie nie interesuje. Mogą mieć ze mnie ubaw, tak samo jak ja z nich ;)

Gość gość
jeżeli masz jakiekolwiek zajęcie,cel w życiu,nie masz jadowitej rodziny to na swój sposób ci zazdroszczę tego mieszkania z mamusią,natomiast gorzej jeżeli mamusia ma kiepskie zabezpieczenie finansowe

Gość gość
Ma rentę zbowidowska jakoś starcza:D

Gość gość
mysle ze autorka ma duzo racji

Gość gość
a co ona na wojnie walczyła,fajnie ci jest pewnie,ten święty spokój,tylko możesz kiepsko skończyć jak jej zabraknie razem z rentą,chociaż na swój sposób masz naprawdę fajnie

Gość gość
jeżeli masz jakiekolwiek zajęcie,cel w życiu,nie masz jadowitej rodziny to na swój sposób ci zazdroszczę tego mieszkania z mamusią,natomiast gorzej jeżeli mamusia ma kiepskie zabezpieczenie finansowe xxx xxx xxx Mam tam zainteresowania. Mogę sobie pozwolić na co chcę. Rodzina też niewiele o mnie wie, bo nie utrzymuje z nią kontaktu, zresztą za nią nie przepadam więc ich opinia też by mi wisiała. Mamusia nie ma kiepskiego zabezpieczenia finansowego, w przyszłości ma mi ponoć przepisać nawet spadek, około 300 tysięcy złotych, a z tego uda się może jakąś działalność założyć z pomocą może ojca.

Gość gość
Haha wyszło szydło z worka, przegryw czeka az matka kopnie w kalendarz i mu spadek zapisze :D :D musisz miec bardzo durną matkę :D normalna matka by wywaliła takiego nieudacznika do roboty , i nie mysl ze w okolicy nikt o tobie nie wie bo sasiedzi wiedza o ktorej porze wychodzisz i to rozchodzi sie poczta pantoflową biedaku :D :D pracy tez nie masz bo pracodawcy juz wiedzą z jakim przegrywem maja do czynienia :D

Gość gość
Ciekaw jestem jak taka matka nieudacznika sie czuje jak spotyka sasiadki lub znajome i pada pytanie 'a czym syn sie zajmuje?' :D nastepuje zaczerwienienie i uczucie wstydu, bo siedzi w domu zamiast isc do roboty wziac kredyt jak reszta ciezko pracujacych Polakow lub wynajac i dac matce ulge w tym wieku, a tak ona musi jeszcze jego przescieradła prać po nocnych niespodziankach :D :D

Gość gość
Możecie mi na skoczyć:D

Gość gość
Mamusia na to ze mój synek nie musi pracować, ma zaradna mamusie:D

Gość gość
jeżeli nie boisz się o zabezpieczenie finansowe mamusi to ci zazdroszczę,w życiu najważniejszy jest święty spokój,a czy będzie on samemu czy z kimś

Gość gość
xxx xxx Moja matka ma mi przepisać spadek, nie jak w kopnie w kalendarz, bo sama mi powiedziała. Ona nie ma co zrobić z pieniędzmi, a moja siostra odziedziczyła już kiedyś mieszkanie warte 250 tysięcy, w dodatku jeszcze z 50 tysięcy. Więc więcej już nie dostanie. Jedynie ja zostałem. ;) Moja matka to bardzo mądra tolerancyjna kobieta, i wiem, ze sama chciałabyś taką mięć, aby móc sobie wygodnie żyć, no ale nie każdy ma to szczęście hehe :D Koleżanki mojej mamy to akurat koleżanki moich najbliższych kumpli, i wiedzą jak żyje, zresztą one też nie mają czym się pochwalić, więc nic nie mówią ;)

Gość gość
Podaj adres zamieszkania a zobaczysz jak panienki będą waliły, drzwiami i oknami. 300tys nie w kij dmuchal:D

Gość gość
Jaka widac durna mamusia i równie durny nieudacznik gnijący w domu :D towarzystwo specjalnej troski :D na szczescie genów ludzkosci nie popsuje bo zadna normalna by go nie chciała :D :D

Gość gość
To prawda haha wstyd jak cholera :D niedorobieni

Gość gość
Nikt mu nie bedzie walił, myslaca kobieta patzry najpierw jak sie facet zachowuje a nie ile ma kasy z jakiegos tam spadku....ten głupek sie podnieca ze dostanie spadek po kims bo jest zbyt głupi aby samemu do czegos dojsc, tepy palant :D

Gość gość
i nie mysl ze w okolicy nikt o tobie nie wie bo sasiedzi wiedza o ktorej porze wychodzisz i to rozchodzi sie poczta pantoflową biedaku smiech.gifsmiech.gif pracy tez nie masz bo pracodawcy juz wiedzą z jakim przegrywem maja do czynienia smiech.gif xxx xxxx xx Moi sąsiedzi nawet mnie dobrze nie znają, bo rzadko mnie widzą, nie znam ich zbytnio dobrze. Mam tylko jednych sąsiadów i nie znają mnie, ani ja ich. xxxx xx bo siedzi w domu zamiast isc do roboty wziac kredyt jak reszta ciezko pracujacych Polakow lub wynajac i dac matce ulge w tym wieku, a tak ona musi jeszcze jego przescieradła prać po nocnych niespodziankach smiech.gifsmiech.gif xxx xx Kredyt, a potem spłacać go do śmierci i narobić sobie długów ? Nie dziękuje. Tylko debile coś takiego robią i się zadłużają. Wynająć mógłbym, ale wygodnie mi tutaj, w dodatku praca naraża na stres, a stres nic dobrego nie robi z człowiekiem, do tego nieraz wstawanie na 7 00, a ja wole sobie dobrze pospać do 11 00 ;)