Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagna 95

Osoby 30plus mieszkające z rodzicami to NIEUDACZNICY taka prawda

Polecane posty

Gość gość
Podaj adres zamieszkania a zobaczysz jak panienki będą waliły, drzwiami i oknami. 300tys nie w kij dmuchalsmiech.gif xxx xxx xx Po co ? Gdy uda mi się założyć działalność gospodarczą, i będę miał z tego dochody, to będę przeznaczał na burdel. 150 zł np raz w tygodniu czy dwa przy dobrych dochodach to nawet dobra opcja, seks, seks, seks, żadnych zobowiązań. Lody, anale, połyki. Kupie sobie jeszcze dobry samochód. Taki za 40 tysięcy może w przyszłości.

Gość gość
I to jest to:D , pospac do 11,o 12 obiadek, później poobiednia drzemka , później kolacja:D, no kurde czego chcieć więcej:D

Gość gość
A wy tępa maso musicie zapierr//da łac, zał doope ściska, wiem ze tak jest:D

Gość gość
Nikt mu nie bedzie walił, myslaca kobieta patzry najpierw jak sie facet zachowuje a nie ile ma kasy z jakiegos tam spadku....ten głupek sie podnieca ze dostanie spadek po kims bo jest zbyt głupi aby samemu do czegos dojsc, tepy palant smiech.gif xxx xxx Rzadko kto dochodzi do dobrych pieniędzy. Ja nie chcę, aby ktoś do mnie walił, bo ja będę walił do agencji aby zaspokoić swoje seksualne potrzeby. Kobiety i tak lecą na pieniądze, dobrze o tym wiesz. Mam znajomego, który ma piekarnie, samochód po rodzicach i dziewczyny zawsze mu obciągały, bo jest przy kasie, wszystko zawdzięcza rodzicom.

Gość gość
"a ja wole sobie dobrze pospać do 11 00" "Gdy uda mi się założyć działalność gospodarczą, i będę miał z tego dochody" xxx Na pewno ci sie uda z takim podejsciem jak ze wstawaniem buahahahah :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
Potrafię się zmobilizować. Był taki okres, ze wstawałem o 4-00-5 00 nad ranem i biegłem z 20-30 km.

Gość gość
Właściciel firmy śpi a kapucha na koncie rośnie:D

Gość gość
jakim nieudacznikiem i prostakiem trzeba być żeby zakładać takie tematy

Gość gość
Moja matka ma kuzyna, który kupił swojej córce mieszkanie za mlion złotych w centrum Krakowa. Ma firmę, śpi nieraz do 10 00-11 00, co tydzień ponoć jeździ na jakieś narty za granice. Tak słyszałem przynajmniej.

Gość gość
Ofermy mieszkaja z rodzicami po 30tce taka prawda :D

Gość gość
18:10 boki zrywać ;) Tatuś Cię bierze na kolanko? :classic_cool: :D

Gość gość
Debil z i odpowiada sam sobie :D :D rosnie mu grzyb na prąciu :D

Gość gość
Tatus to bierze tego pajaca z 17 30 :D ja mieszkam na swoim w przeciwienstwie do tego nieudacznika :D

Gość gość
Nieudacznikiem mogę być w opinii ludzi, ważne być szczęśliwym i dobrze żyć, ze świętym spokojem.