Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam zamiar powiedzieć wszystkim że jestem bezpłodna, bo nie dadzą mi żyć !!!

Polecane posty

Gość gość

rodzina to najgorsze co moze byc, babka, kuzynki ,ciotki to ścierwa i tyle, ciagle mi miauczą kiedy bede miala dziecko, ze juz 30 lat mam przeciez ! boze, polacy to odpady :O tylko ślub i bachory sie dla nich licza... powiem im w koncu ze ŻADNEGO SLUBU NIE BEDZIE bo ja ani moj partner nie uznajemy instytutcji malzenstwa i DZIECKA TEZ NIE BEDZIE bo nie moge miec naturalnie dziecka, prawdopodobnie przez bląd lekarski w mlodosci, niewiadomo tak naprawde, pojde za ciosem i powiem im ze chyba ZDECYDUJE SIE NA IN VITRO albo ADOPCJE poza Polska, moze jakies dziecko z Rosji, Rumunii, Bułgarii bo w Polsce są kosmiczne wymagania, tony papierów, setki oczekujacych, bardzo trudne to wszystko. Moze wtedy dadzą mi spokoj raz na zawsze, powiem wszystkim dookola gdy tylko zapyta o slub i dziecko bo zwariuje 😠😡

Gość gość
phi ja tam mówię że mam naturę samotnika i że z dzieckiem 24/dobę umrę wewnętrznie ,i że nie przepadam za dziećmi i że nie nacieszyłam się jeszcze namiętnością:-) i strzelam jeden z moich pięknych uśmiechów,potem już nie mam reklamacji ,po co mam kłamać

Gość gość
nie czasami kłamię ,mówię że już jestem po rozwodzie :-)

Gość gość
Bachory, lepiej pokazać im co napisałaś z pewnością zrozumieją

Gość gość
ja powiedziałam że poroniłam kilka razy i mam spokój :)

Gość gość
Autorko jesteś z warszawy?