Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłam i nie umiem dalej żyć

Polecane posty

Gość gość

2 mce temu jechałam z moim chłopakiem samochodem na trasie szybkiego ruchu. To on kierował. Nagle z ogromną prędkością wjechał nam na pas motor, wyprzedzał. Nie potrafił zahamować i uderzył prosto w maskę, zderzenie było niesamowite, cudem uszłam z życiem, mój chłopak też, ale jego obrażenia były bardzo ciężkie. Poprosił mnie, żebym go udusiła, bo on i tak z tego nie wyjdzie i że to będzie dla niego najlepsze bo okropnie cierpi, no i z zimną krwią, gołymi łapami zrobiłam to :'( nikt mnie nie podejrzewa o coś takiego, oficjalna wersja jest taka ze zginął od uderzenia, a jeśli się przyznam, pójdę siedzieć :( to wszytko mnie przerasta, mam myśli samobójcze, okropnie tęsknię za nim, zadręczam się tym że to ja go zabiłam, a nie kierowca na motorze!!! jak mam sobie poradzić?? po prostu nie potrafię!!!

Gość gość
Duszenie faceta gołymi rękami za fiuta nie powoduje jego śmierci. Więc nie martw się - to co tryskało mu z czoła to nie była biała krew...

Gość gość
weź się zajmij czymś, ugotuj bigos albo ubierz choinkę a nie takie głupoty tu wypisujesz, żałosne prowo

Gość gość
-1000/10 beznadziejne, denne prowo

Gość gość
jakim trzeba być debilem takie prowo wymyślać