Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćść

jednego serca trzeba mi na ziemi

Polecane posty

Gość Józef Bździuch
a może trafi w Twoją brudną piętę i będzie rany opatrywać !

>>>misiek uważaj , kobieta zastawia sidła na Ciebie , pilnuj się chłopie bo nie znasz chwili ani minuty !<<< x Warczałem i gryzłem, gdy chciała mnie z tych sideł wyjąć, x a teraz sam zaplątałem się w nie, jeszcze bardziej :(.

Gość gość
Nie, misio1, po prostu ruszyć doopę, postarać się, okazać uczucie i je pielęgnować, a nie czekać, aż Ci baba sama do łóżka wlezie.

Gość gośćść
jeszcze jedną piosenkę bym wam dała ale po francusku więc i tak byście nie zrozumieli :(

>>>Nie, misio1, po prostu ruszyć doopę, postarać się, okazać uczucie i je pielęgnować, a nie czekać, aż Ci baba sama do łóżka wlezie.<<< x Chciałem do niej pojechać, ale zabroniła. x Jak ruszę dupę, to narobię jej kłopotów, swoją niezapowiedzianą wizytą, a tego zrobić nie chcę :(. x Jakoś bardziej pasuje mi obecnie stara piosenka: https://www.youtube.com/watch?v=xsfqzz_rBSI&list=RD02Gj47R4uWavE

Gość Józef Bździuch
poproszę , wrzuć tą piosenkę francuską o miłości z musicalu Romeo i Juliette

Gość gość
Znaczy, że to nie tylko Twoja kobieta jest? Kochająca po prostu rzuciłaby się w Twoje ramiona.

>>>Znaczy, że to nie tylko Twoja kobieta jest?<<< x Nie wiem jak jest teraz, ale niespodziewany przyjazd jest niemożliwy z innego, niezależnego od niej powodu.

Gość gość
Życie mnie nauczyło, że "nie ma takiej możliwości, żeby było niemożliwe".

Gdyby zależało to ode mnie, to wskoczyłbym nawet teraz w samochód i pojechał, by sytuację wyjaśnić. To jest możliwe. x Jednak mój niespodziewany przyjazd mógłby narazić ją na kłopoty, których wolałbym jej nie sprawiać. x Zwłaszcza, jeżeli rzeczywiście ktoś pojawił się w jej życiu. x Mam tylko nadzieję, że będzie szczęśliwa :).

Gość gośćść
też dobre ale według mnie Brel wkładał w to więcej emocji, takie śpiewanie prosto z serca. Zresztą ja Brela po prostu uwielbiam więc może dlatego jego wersja podoba mi się bardziej :)

Gość gość
Współczuję.

Gość gośćść
znam to :) z wideoteki dorosłego człowieka :)

Gość gośćść
może kiedyś obejrzę ale prawdę mówiąc jakoś ta historia nigdy do mnie specjalnie nie przemawiała.

Gość Józef Bździuch
misiek , napiszę Twoim językiem chamskim , nie rozumiem po kiego k****a się branzlujesz z jakąś panienką z okienka i zdzierasz zelówy albo inaczej , już nie zdzierasz , ponieważ obawiasz się następst lub nie chcesz jej popsuć życia , chłop ze Śląska i pierdoła , popatrz ile tu gryfnych dziewczyn śmiga na kafe i są zainteresowane aby z Tobą pogadać ale nie strosz piór jak paw, nie naburmuszaj się , głowa do góry i być może już w drugi dzień Świąt będziesz randkował z lasencją z tego forum , posłuchaj choopie , tego kwiatu jest pół światu , uśmiechnij się do kobiety , przyjdź na randkę z różą w zębach i będzie gites , tak doradza warszawiak ze Śląska bliskiego i dalekiego, czyli gorol !

Gość gość
Też tak myślę :-)

Spokojnie :). x Wczoraj spędziłem bardzo miły wieczór :), z seksownie pachnącą i wyglądającą kobietką :). Piszę kobietką :), bo jest taka drobniutka, że mógłbym ją wziąć na ręce i do domciu zataszczyć :D. x Czym innym jest jednak poznawanie kogoś, a czym innym smutek, po czymś, co miało być wielkie, a prysło jak bańka mydlana. x Nadal nie mogę zrozumieć: jak kobieta może mieszkać z kimś, być z nim szczęśliwa, planować wspólną przyszłość i niedługo dziecko, a po miesiącu, dwóch, zapomnieć o tym zupełnie. x To jest dla mnie zupełnie niepojęte i zapewne takie już pozostanie.