Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestes dalej sama po 30tce? Oto powody

Polecane posty

Gość gość

- szukasz modela do zwiazku :D - nie piszesz pierwsza bo kos ci powiedzial ze wyjdziesz na łatwą :D - nie rozumiesz ze idealy nie istnieją - nie szukasz normalnego faceta tylko ksiecia na białym koniu - oceniasz zdjeciem - nie odpisujesz na wiadomosci - nie uznajesz kompromisu tylko własne JA

Gość gość
-bo nikt nie jest aż tak inteligentny

Gość przerost tresci nad forma
a co cie to obchopdzi dlaczego ktos jest sam. frustracja bo szukają kcięcia i nie chce odpadów jak ty czy o co ci chodzi ? kazdy ma prawo zyc wlasnym zyciem nie twoja sprawa czy idealy istnieja czy nie. nudne sa juz te twoje dzisiejsze tematy zdecyduj sie na jeden.

Gość gość
Same są tłumokami z taką sobie uroda a chcą nie wiadomo kogo :D

Gość gość
- bo tak mi jest wygodnie

Gość gość
Żadne z tych powodów do mnie nie pasuje :-P chociaż pewnie zdaniem autora nie akceptując notorycznego kłamcy, babiarza, lenia, pijaka itp. szukam ideału, czy księcia na białym koniu :-P

Gość gość
a ja poznałam księcia,trochę go nie było i zmienił się w ropuchę i co mam teraz zrobić

jestem gejem i nie wziałem lekow dzis

Gość gość
Mam narzekac na życie singla? :D Chodzę gdzie chcę, robię co chcę, nie mam żadnych obowiązków. Wrzucam pranie do pralki, omiotę kurzyki, zjem w restauracji ze znajomymi, wożę się gdzie chce, spełniam swoje kaprysy i na co mam narzekać? :D:D Na to, że zupa nie jest za slona?

jestem gejem i nie wziałem lekow dzis>>tobie nawet leki nie pomoga. idz sie wyplacz w kącie i wróć jak ci minie frustracja bo znowu cie jakaś olała.

Na to, że zupa nie jest za slona? >>no wlasnie na to nie mozesz narzekac, a tak zawsze by byl ktos pod reka komu bys mogla przylozyc :D autor sie idealnie nadaje bo to placzliwa sierota a tak przylalabys mu raz na dobe aby mu krew lepiej w mozgu krazyla i moze bylby normalny.

znowu tata mnie wział na kolana i zlał pasem dlatego pisze tu durnoty

chcialbyś aby cię jakaś wzieła na kolana i zlała :D wiedziałem nawet wyżej napisałem komuś aby tak zrobił. takiej mamei jak ty mozna tylko dupę zlać i kazać myć gary aby się nie nudziła bo głupoty jej do głowy przychodzą,

Gość gość
- bo jak mają mieć duże dziecko na wychowanie to pasują - bo nie chcą być z byle kim, aby tylko z kimś być - bo mnie każda ma po to stopy mniejsze od mężczyznay, by stać przy zalewie - bo może chce realizować własne, a nie tylko mężczyzny pasje - bo może oczekuje od związku partnerstwa a nie bycia gospodynią domową i panią na przyjemne chwile - bo może ma w d...e to, co Ty na ten temat myślisz i żyje własnym życiem

Gość gość
zasadnicze pytanie: a dlaczego mam odpisywać na smsy facetowi, który mnie w ogóle nie interesuje, dlaczego mam pierwsza łapać kontakt z facetem, który mnie nie interesuje, dlaczego mam nie zwracać uwagi na wyglad faceta jeśli wyglada tak, ze nawet trochę mnie nie podnieca?

nie chca byc z byle kims to potem zostaja same po 30tce :D taka prawda :D dalej niech szuka ksiecia na białym koniu gruba locha :D :D

Gość gość
Tego sie obawiam, że w przypadku wkroczenia w moja autonomię doszłoby do niektontrolowanych erupcji i zakonczyloby sie wystawieniem bagazy za drzwi :D I na pewno nie moich.

Gość przerost tresci nad formaa
juz mam nowy musisz się wykazać większą kreatywnoscia :D

Gość gość
a po co po 30 stce być z kimś? jaki jest w tym cel?

Gość gość
taa, a potem przylatuje taka po kilku miesiacach i płacze na forum ze mój model nie umie wbic gwozdzia do sciany i obiadu ugotowac :D momo ze jest moim modelem :D debilki nie rozumieja :D

ale po co od razu go pakowac dasz mu pod d***e jak czynil tata w dziecinstwie bo cos takiego sugerowal i bedzie robil co kazesz.

Gość gość
Chwila moment, niech pomyślę... Komp naprawie sama, zakupy zrobie sama, ugotuje sobie sama, sama wsiade w auto i wszystko zalatwie, sama urzadze ogród, sama pojade nad morze i poznam przystojniaka, z którym sie powłocze po plaży, yyy...wiec po co mi mąż?

nie jestem kobieta ale mysle ze prosciej znalezc mlotek niz modela wiec ja na jej miejscu bym nie wymienial na gwozdziowbija. a ty sie dalej dziw dlaczego cie nikt nie che skoro robisz tylko to co mlotek i myslisz jak mlotek.

Gość gość
a dlaczego myslisz, ze po 30 to lepiej być z byle kim niż samemu.... Związki się zawiera po to , żeby sobie coś poprawić w zyciu a nie dodatkowo się upierdolić na lata z jakimś cieciem

Gość gość
A w szpare ogórka sobie wlozysz hahahaha :D impotentko :D faktycznie takiej jak ty nawet pies z kulawa noga by nie chciał, bo wszystko to ja sam tgez potrafie zrobic, nie jestescie nam do niczego potrzebne :)

Związki się zawiera po to , żeby sobie coś poprawić w zyciu>>ciekawa teoria

Gość gość
zawsze marzylam o tym, zeby szykowac kanapki nad ranem i sluzyc facetowi, zapomnieć o tym, ze mam swoj rozum, powiesić go na kolku na 50 lat, żeby decydowal co mam ubrac, zjesc i z kim rozmawiac. serio

leki znowu mi puszczają

Gość gość
ale moge miec kogo chce i kiedy chce wiec nie widze potrzeby zabierania calej drogerii skoro moge czasem kupic jeden lakier

Gość przerost tresci nad formaaa
leki znowu mi puszczają >>tobie puszcza co innego mam wrazenie i za chwile sie zes... z tej frustracji :D