Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba115kg

Nie jem po 18

Polecane posty

Gość Gruba115kg

Witam Kiedys nie jedzac po 18nastej w ciagu 5 mc miesiecy schidlam z 90 kg do 63 kg Waga utrzymywala sie 6 lat, ae potem depresja i zaczelam zrec na noc;/ zrec tj ponad 4 tys kal na dobe Teraz zaczynam z waga 115 kg wzrost 173 Chcialabym na poczatku ni ejest po 18 i dziennie cwiczyc chocby 15 min A z czasem wiecej i wiecej Chce znow wazyc mniej, chocby 75 kg to bedzie sukces Wiem, ze 40 kg to bardzo duzo a 50 kg to juz mega Chcialabym do lipca chociaz 20 kg zrzucic

A jakie ćwiczenia? Proponuje Ewe Chodakowska, Killera lub turbospalanie :)Na początku nawet można je wykonywać do połowy czasu ;)

Gość Telma31
Ja mam do zrzucenia 10 kilogramow, Piję mojito slim i chodzę na zajęcia tbc na siłownię. do tej pory pozbyłam się już 5 kilogramów, idzie mi nieźle :)

Gość gość
Rowerek - poloz sie na plecy, nogi do gory i jedziesz... Powolutku do celu. Nawet jak popedalujesz jednego dnia 100 razy, drugiego to samo i nastepnego np o 50x wicej odczujesz kolosalna roznice po okolo 2 tyg.

Gość Gruba115
Dzis dzien 2 Waga 109 kg Witam wszystkich Jestem pod wrazeniem,ze troli brak;) Cwicze na rowerku stacjonarnym dziennie 20 min - wiem niewiele, ale z czasem coraz dluzej bede pedalowac. Gdy zobacze99 kg to zamierzam dorzucic brzuszki zaczne od 50 a chce dojsc do 150 dziennie. Teraz ciezko sie je robi,gdyz brzuch ogromny;/ Ubrania xxl no kurtki nie dopne;/ pozdrawiam

Gość gość
dzien 3 Waga 106 kg Wczoraj bylam glodna i o rownej 18 zjadlam ostatni kes.. poszlam wczesniej do lozka zbey zapomniec:)

Gość gość
nie jedzenie po 18 nie jest zbyt mądrym pomysłem bo spowalnia metablolim, nie można chodzic spać głodnym! Jak chcesz zdrowo i trwale schudnąć to polecam Ci moją dietetyczkę, udziela porad również przez internet więc jest taniej i szybciej a rezultaty widać i to szybko http://hh-life.pl/promocja-cenowa-na-diety-online/

Gość Grubaska115
Dzis waga w gore 106, 4 kg

Gość gość
ważyłaś tylko 60kg przy 170 wzrostu a teraz ważysz 110? Wow, jak udało ci się tak utuczyć?

Gość Grubaska115
wazylam 63 kg przy 173cm Tak utuczylam sie do 115 kg w ciagu 4 lat niestety przestalam cwczyc, zaczelam zrec jak swinia na noc Depresja sie wdala i jadlam wiecej Mialam oczywiscie skorki wagi typu od 90 kg do 70 i tak w kolko potem robilam na okraglo kopenhaska i o to mialam na licniku 115kg Dzis jest 106, 4 kg Teraz walcze znow!! Chce byc szczupla Masakrycznie jest byc otyla! pierwszy cel to 99 kg potem 89 kg 79 kg 69 kg iii 63!:) wiem, ze ogromna walka prz3de mna!!

Gość Muszę się zmotywować
będę tu zaglądać , też walczę, pozdrawiam autorkę

Gość gość
A ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość gość
dzis niestety zjadlam po 18 Ale od jutra znow walka!

Gość Muszę się zmotywować
Witam walcz i nie poddawaj się :) my z dziewczynami też startujemy z wysokiej wagi właściwie co tu dużo mówić z otyłości i jesteśmy w wątku "proste odchudzanie" serdecznie Cię tam zapraszamy mam nadzieję, że wspólnymi siłami pociągniemy dalej ten wątek zachęcam do przeczytania go bo jest bardzo ciekawy i autorka wniosła do niego wiele cennych rad wypracowanych z psychologiem pozdrawiam i życzę przyjemnego świątecznego czasu :)

Gość motiva
Hej, a ja tez tu zajrzałam i jak Musze sie zmotywowac, jestem z wątku Proste odchudzanie i też będę tu zaglądac, bo musimy schudnąc. Ja też się bujam z wagą, kiedys 80 potem 100 i 90, w tych granicach. Teraz jest około 92, przytyłam ostatnio pare kilo, bo zaczelam jesc słodycze. Teraz musze sie zebrac w sobie, ustalic sobie plan i działac. Nie cierpie sie ruszac, jestem uzalezniona od słodyczy,a le jakos to ogarne. Mam juz mały pomysł, jak wypali, to napisze. Niestety, miałam nie jesc swiatecznego jedzenia, ale troche zjadłam i teraz cierpie. Od razu czuje sie 10 kilo wieksza.

Gość Grubaska115kg
dzis wgA 105, 7 KG JUZ prawie10 kg za mna jeszcze 35 kg zeby nie miec nadwagi 38 kg zeby wygladac super

Gość gość
a nie wystarczy ci na początek te 70 kg? Wyglądałabyś normalnie i może udałoby ci się uniknąć gwarantowanego jojo. Masz rozregulowany metabolizm od tych diet.

Gość Grubaska115kg
do 70 kg brakuje mi 35 kg wiec dluga droga przede mna chcialabym nawet te 77 kg wazyc byleby nie 115 ;/

Gość gość
Jak ty to robisz ze chudniesz po 6 i po 3 kg dziennie ?

Gość gość
jakie 6 kg i 3 kg dziennie?? dopiero jakies 9 kg schidlam fakt w 7 dni wiem, ze to za szybko ale jesli wczesniej potrafilam zjesc po 18 godzinie ponad 4 tys kalorii a teraz 0 po 18 to same leci i tak pewnie woda potem niestety sie przystopuje w 2007 schudlam niejedzenie po 18nsatej 30 kg w 4 mc

Gość gość
Wystarczy poczytac topik od poczatku i popatrzec na daty

Gość gość
Albo jestes psychiczna albo bulimiczka.

Gość gość
Hej od dzisiaj nie jem po 18 . Jestem tutaj nowa a moja dieta to mniej zrec . Sniadanie jem normalnie , obiadu mniej a kolacja lekka . Miedzy czasie jakas przekaska i stepper co drugi dzien . Przed swietami wazylam 66 a po swietach 65 :)

Gość Kaśka80
Teraz w zimie nie ma się takiej motywacji, przynajmniej ja :) a po światecznym lenistwie i obżarstwie to już wogóle. Jak ktoś bardzo pózno chodzi spać to ostatni posiłek o 18 troszkę słabo, niby piszą że 3h przed snem. Ćwiczenia i dieta mż może pomogą.

Gość Annna91
Wszyscy mówią nie jeśc po 18, ale w trybie życia jaki prowadzę- późno chodzę spać nie wiem czy wytrzymałabym tyle godzin bez jedzenia. Ważne jest chyba to żeby nie objadać się przed snem i uprawiac sport- regularnie wtedy waga na pewno ruszy w dół :)

Gość gość
ja nie jadlam kolacji przez miesiac ale nie dlatego ze sie odchudzalam po prostu nie moglam nic przelknac . Taki mialam ciezki okres w rezultacie schudlam 3 kg ale jak zaczelam znowu jesc kolacje tym razem 3 godz przed snem to mi 2 kg wrocily . Stawiam na ****** regularne posilki

Gość Grubaska115kg
Dzis waga 106 kg nie chce nic ruszyc;/ ale w tali mi spadlo 3 cm z 99 na 96 cm w brzuchu z 120 na 118 cm a reszta bez z mian kiedys w tali mialam 69 cm a w udzie 55 cm a teraz w udzie mam 77 cm!!

Gość Grubaska115kg
Waga 105, 7 kg Teraz wyjezdzam na 5 tyg i nie bede miec dotepu do wagi Ale biore cm ze soba Dzis sie dokladnie zmierzylam O rany jestem mega tlusta, nie chce wiedziec ile mialam cm wazac 115 kg Podam wam wymiary z wagi 105, 7 i 65 kg dla porownania jak mialam kiedys Choć z waga 63 kg mialam duzo mniej cm, ale teraz nie umiem znalezc danych. Jak widac zapusc lam sie ogromnie! jakies 120 cm wiecej i to bez brzucha plus 40 kg Mozna sie zapuscic ehh 105, 7 kg 65 kg szyja 37 cm 31 cm piersi 116 cm 92 cm pod piersiami 92 cm talia 94 cm 72 cm brzuch 120 cm Posladki 125 cm 91 cm udo 76 cm 58 cm łydka 44 cm 36 cm biceps 35 cm 26 cm

Gość motiva
Gruba115, Twoje wymiary przy tej wadze nie sa jeszcze az takie szokujące. Najwazniejsze, to ze chudniesz.