Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KARMY PEDIGREE

Polecane posty

Gość gość

co sadzicie o karmach firmy pedigree i o smakołykach tej firmy ? ja uwazam ze sa warte swojej cenyy korzystam z nich i chcialbym znac opinie wasze na ten temat czekam z niecierpliwosci na odpowiedzi :)

Gość gość
😴 a jaki smak lubisz najbardziej? :classic_cool:

Gość gość
Widze niezly smieszek z goscia :D przepraszam zle sformulowalem *widze ze mojemu psu smakuje i dobrze wplywa na niego

Gość wordila
Ja karmię mojego psa Pedigree i uważam, że to dobra jakość w rozsądnej cenie. Karma Vital zapewnia psu energię do zabawy, dba o jego mięsnie i stawy. Dla mnie karma jest godna używania przez kochających swe psy.

Gość gość
Ja otrzymałam od firmy Whiskas paczke z karmą dla kotka,moje śierściuchy bardzo polubiły sie z saszetkami w galarecie,wolą ją bardziej niż w sosiku,do tego otrzymały do testów przysmaki na kłaczki i ząbki-bardzo im zasmakowały,jesteśmy w trakcie testów zobaczymy co będzie dalej,bardzo fajna akcja,polecam.

Przystępna cena i dobra jakość. Produkty Pedigree są godne polecenia.

Moj psiak od malucha karmiony jest produktami Pedigree :) Nigdy nie zawiodłam sie ani na mokrej ani na sluchej karmie tej firmy :) Moj pupil i ja polecamy Pedigree :)

Gość gość
Polecam jak najbardziej karmy Pedigree, jest to jedna z najlepszych karm dla psów, pełnowartościowa i warta uwagi. Każdy piesek powinien spróbować większość produktów tej firmy, są również dentastix na ząbki z którego jestem najbardziej zadowolona.

Gość gość
Produkty Pedigree są warte uwagi, polecam każdemu włascicielowi piesków, dla szczeniaczków oraz dorosłych. Suche karmy jak i mokre oraz wiele przysmaków ta firma produkuje, którym daję gwarancję jakości. Mój pies żywi się karmami jak i smakołykami firmy Pedigree i rośnie zdrowo, bardzo uwielbia z zaobserwowania więc napewno zasmakuje również waszym psiakom. Polecam Pedigree.

Gość gość
ja tez karmy w ogóle nie daję swojemu psu, ma za dużo sztuczności w sobie. Kupuję dla niego specjalnie naturalną karmę Doctor Dog, zawiera dużą porcję mięsa i witaminy, przez co mój pies jest w naprawde dobrej formie, ma zdrową sierść

Gość SK94
Polecam Pedigree.

Gość SK94
Polecam Pedigree najlepsza karma.

Gość gość
Karma Pedigree jest zdrowa i pełnowartościowa, dopasowana do wieku psa, polecam.

Gość gość
Zarówno karma jak i smakołyki są godne polecenia. Ja swojemu pupilowi podaje przede wszystkim Dentastix, dzięki temu na zdrowe zęby i dziąsła.