Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamiast 500 zł bedzie 300 żł

Polecane posty

Gość gość

i co drogie mamucie nie bedzie 500 zł co miesiac a 300 zł i nie bedzie spłaty od stycznia :) :) :)

Gość gość
Podaj źródło tej informacji.

Gość gość
Szydło odp na pytania internautów wczoraj

Gość gość
zrobili was w c****ja xD:D:D:D:D:D

Gość gość
500 ZŁ BRUTTO TO NETTO 300

Gość gość
A tak serio to będzie taki chuj pewnie. Dalej nie widzicie ze obiecali wam złote góry żebyście głosowali a gowno dostaniecie.

Gość gość
A ja wolę mieć nawet 300 zl, niż nie mieć nic. Nie wiem dlaczego tak nalatujecie. Nie chcecie tych 300zl, to nie przyjmujcie. Moje dziecko bedzie miało przynajmniej pampersy za darmo. To i tak duża pomoc.

Gość Ale to już było
Ja nie dostane tej kasy, więc mnie to nie interesuje.Dostana tylko te osobe które mają wiecej dzieci, nawet te które mieszkają w Anglii.To się nazywa mądre rządzenie.Nie głosowałam na PIS więc mi to lata!

Gość gość
a mnie ciekawi dlaczego Polki chcą rodzić tylko nie w POLSZY a za granicą np. w Anglii po 3 czy 6 standard i zadowolone żony matki a w Norwegii 3 standard a nawet mało w Niemcze to samo sama widzę moja kuzynka miała 1 dziecko 12 lat się zarzekała ze nie urodzi a w Anglii urodziła jeszcze 3 w wieku 37 40 i 42 lata dziś jest zadowolona spełniona nie chce słyszeć o powrocie do kraju :-o

Gość gość
Transferowanie zagranice jest bezsensowne

Gość gość
Slyszalam jak Szydlo mowila, ze będzie 500zl netto. Nie siejcie propagandy.

Gość gość
i czemu wy się nie martwicie że każdy z POLSZY s/p/i/e/r/d/a/l/a nie ma lekarzy , inżynierów młodzi mażą o azylu uchodźcy , każdy ma dość tego syfu niż demograficzny i kiła wy mówicie o państwie ,długu ??? a jakie to państwo bez obywateli :-D zamiast myśleć o tym że mogło by być lepiej że w POLSZY jest 60 złoty rodzinnego no śmiech na sali a podatek dochodowy pochłania nam holendarne kwoty z pensji i nic na was to nie robi wrażenia a ja czekam na moje pincet pożyjemy zobaczymy :-p