Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mając 250tys kupilibyście mieszkanie czy budowali dom?

Polecane posty

Gość gość
ja nie lubię mieć kredytów, dlatego budowa domu przy tych pieniądzach w moim wypadku nie wchodzi w grę (no chyba, że u Ciebie są tańsze działki, bo jak nie to kupa kasy to sama działka). Ile dom miałby kosztować, bo jak bym wiedziała, że spoko go później wybuduję to zawsze dom to dom. 2 miejsce apartamentowiec nawet z mniejszym metrażem (sama w takim mieszkam)

Gość lolami
Mieszkając całe dzieciństwo w bloku postanowiłam, że jednak kiedyś chcę zamieszkać w swoim domu.Teraz żałuję. Poszło ponad 600 ,000 a tak naprawdę nie mam czasu pomieszkać w tym domu, zajmować się nim. Nie wspomnę ile czasu trzeba poświęcić na pielęgnację ogrodu. Dzieci momentalnie dorosły po wyjeżdzały i 2/3 domu stoi puste. Teraz marzy mi się jakiś apartament w bloku tym bardziej, że mam działkę z domkiem letniskowym więc raczej ogrodu nie będzie mi brakowało. Może i byłabym zadowolona gdyby nie to, że większość czasu spędza się w pracy, a wieczorem nie chce się zasuwać przy ciągłym sprzątaniu takiej powierzchni czy koszeniu trawy.

Za 250.000 zł nie wybuduje się domu. Zabraknie na pewno pieniędzy. Ale można kupić w ciekawym miejscu super mieszkanie. W Szczecinie są fajne na nowych osiedlach do tej kwoty. Można zerknąć na ofertę http://krajowy.biz/firma,maduranieruchomoscipl - tam właśnie ciekawe znalazłem.