Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadają mi włosy

Polecane posty

Gość gość

Włosy mi wypadają, łykam suplementy ale nic to nie daje. Może jakiś zabieg, kuracja na włosy, polecacie coś w Warszawie?

Gość gość
LEKARZ! Choć ty takie rady masz w dvpie, to pytanie to tylko podkładka pod jakiś żałosny spam... :o

Gość znajdzlekarza
Na wypadanie włosów widzę tylko dwa rozwiązania- dobre serum na wypadające włosy, odpowiedni suplement diety ale również jeżeli problem nie zniknie wizyta u dermatologa, być może to głębszy problem.

Gość gość
Warto iść na usg włosa, żeby zobaczyć o co chodzi. Wtedy dopiero można dobrać odpowiednie kosmetyki, może jakąś kurację dla włosów. W Millennium Plaza jest salon gdzie robią takie usg. Są też na rynku dostępne różne ampułki, maski itp. Warto się poradzić specjalisty.

Gość Yudyta
Po ciąży to normalne zjawisko. Można Jedynie osłabić jego efekty poprzez stosowanie odpowiednich produktów. Na własnych włosach wypróbowałam ten produkt https://musecosmetics.eu/ i efekty są oszałamiająco dobre.

Gość gość
W Warszawie mozesz umowic sie na konsultacje w klinice Hair Medica. Jestem zadowolona z efektów, bo wlosy nie wypadaja+ rosną nowe ;) chyba lepiej byc nie moglo :D

na takie wypadanie włosów garściami to najlepiej pokazać się lekarzowi osobiście.. moja koleżanka tak miała i zlekceważyła do momentu aż miała całe placki łysiny na głowie.. a okazało się że była uczulona na farbę do włosów. ale czasami z tymi włosami to jest tak, że zła dieta, stres.. mi bardzo wypadały (nie az do łysienia) i ktoś mi polecił wmasowywać olej z łopianu żeby pobudzić cebulki. teraz też biorę suplement oeparol na włosy i paznokcie, który też zawiera naturalny olej i jest trochę lepiej

Gość Annnkaka
Musisz najpierw poznać przyczynę, ja mam ten problem zawsze po zimie, ale zazwyczaj kuracja skrzypem polnym i pokrzywa pomaga, kupuję w tabletkach z Humavitu i po 3 miesiąc jest już super.