Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woskowina u dziecka

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko ciagle ma zatkane uszy, bardzo zbiera mu sie woskowina. Co z tym zrobić? Laryngolog z NFZ niewiele pomógł...

Gość gość
Idź z dzieckiem do dobrego laryngologa. Jak tej woskowiny będzie za dużo (jak jest za mało to tez niedobrze) to może pojawić sie problem ze słuchem, szumy, ból ucha. Moje dziecko mówiło, że ma dziwny głos.. Byłam w Mille Medica, sprawdzona klinika w Warszawie.

Gość gość
nie napisałaś z jakiego miasta jesteście... poszukaj na https://ranking.abczdrowie.pl/c/15,laryngolog,1492,warszawa i może znajdziesz kogoś poleconego. szkoda, żeby dziecko się męczyło :(

Gość gość
Jeśli szukasz w Warszawie dobrego laryngologa, który ma doskonały kontakt z dziećmi - to polecam dr. Wojciecha Kukwę. Moje dziecko strasznie bało się wizyt u lekarza, a ciągle było chore, a to zatoki, a to angina - a ten lekarz ma niesamowitą umiejętność rozmawiania z dziećmi. Teraz wizyty nie są już taką traumą...

Gość gość
dzieki za namiar. mam umówiona wizyte u dr Kukwy. Faktycznie, wygląda na to, że to dobry laryngolog, ma duzo pozytywnych opinii. Moje dziecko mimo że ma 9 lat panicznie boi sie lekarzy. całe zycie miał problem z uszami. Zobaczymy, spróbuje sie umówic na wizytę to tego laryngologa.

Gość gość
No więc byliśmy z dzieckiem w Mille Medica. Polecam dr Wojciecha Kukwę. Niesamowity człowiek, ze świetnym podejściem do dzieci.

Gość gość
A w jakim wieku dzieci przyjmuje ten laryngolog Wojciech Kukwa? Bo moje ma 8 lat.

Gość gość
No właśnie takie chyba już w tym wieku przyjmuje (7-8 lat). Dr Wojciech Kukwa jest super. Ma dobre podejście do dzieciaków.