Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety chca budowac zwiazki na roznicach a faceci na podobienstwach?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez zwiazek na roznicach nie ma sensu to zycie ludzie jak pies z kotem to sie nie ma prawa udac. Natomiast zwiazek na podobienstwach jest spokojniejszy stabilniejszy i trwalszy. Dlaczego wiec kobiety koniecznie chca by cos je dzielilo niz laczylo?

Gość gość
skąd taki pomysł? :D Kazdy chce partnera jak najbardziej podobnego do nich samych - wyjątkiem są osoby o bardzo skrajnych charakterach lub takie które walą stereotypami np. "męski facet" "kobieca kobieta"

Gość gość
Skad taki pomysl? Z moich obserwacji i doswiadczen chcialbym sie zwiazac z bratnia dusza a podrywaja mnie dziewczyny o 180 stopni...

Gość gość
obserwacje dotyczące tylko twojej osoby nie będą obiektywne. Tak na to patrząc to pewnie miałabym podobne odczucia - w końcu za mną długo łazili faceci którym matka pewnie jeszcze tyłek podcierała.

Gość juliaaa888888888
A ja myślę, ze różnice moge byc tez fajne, oczywiscie ,ze wazne zeby niektore poglady byly takie same, czy wspolny jezyk, poczucie humoru, ale nikt nie szuka swojego klona, sama ze swoim facetem jestem dosc rozna ,a jestesmy razem 6 lat

Gość juliaaa888888888
Bo to co nas łaczy to przede wszystkim to wspolny jezyk, ze zawsze mamy o czym rozmawiac , dobry seks itd, to co nas dzieli to to, ze lubimy sluchac innej muzyki, czesto inne potrawy, on jest bardziej religijny, a ja wcale i jeszcze kilka roznic by sie znalazło ,a jakos ze soba jestesmy i planujemy slub