Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu te wysokie tak wyzywaja te niskie? i nawet tutaj to widze

Polecane posty

Gość gość

jestem mila dla wszystkich, nie oceniam po wyglądzie a po charakterze i czynach. Często słyszę, widzę jak kobiety wysokie obrażają niskie choć te złego słowa nie powiedziały, nawet tutaj to widzę, zwykły temat o proporcjonalności ciała, a już wysokie zaczęły wyzywać niskie od krasnali choć te złego słowa o nich nie mówiły, albo temat o , ze kobieta niska może się tez podobać bo gusta są rożne a już przychodzą wysokie kobiety zaczynają wyzywać i wmawiać, ze niby niskie maja kompleksy, a co więcej mówią, ze niskie kobiety są z patologii, mówienie, ze niska jest krasnalem to jedno ale to ze wszystkie niskie to patologia to przegięcie

Gość juliaaa888888888
Ja mam to gdzieś, mam 160 i nawet bym nie chciała być wysoka, grunt, ze facetom sie podobam, kobietom ne musze :P

Gość gość
Bo niskie mają facetów, a wysokie nie. To hormony im walą na dekiel , bo nie poużywają. Wchodzą na forum wylać wściek macicy.

Gość gość
Bo mimo że wysokie, to są najwyraźniej głupie, skoro muszą się takimi złośliwościami dowartościować.

Gość gość
też to widzę :o jest miła rozmowa, śmiechy, ogólnie przyjemna atmosfera, ale zawsze musi ją popsuć taka jedna dziewczyna tylko dlatego że musi poobrażać niskie dziewczyny :o co ciekawe nikt jej nie obraził bo wszyscy ją unikają bo nikt nie chce mieć doczynienia z osoba która potrafi bezpodstawnie wyzywać innych