Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pragnę seksu, ale...

Polecane posty

Gość gość

nie podoba mi się nikt prawie.. a jesli już spodoba to i tak nie aż tak bardzo ,że miałabym akurat na niego ochotę... a szukać też nie wiem jak w dodatku mój ideał to wytuatuowany i z mocnym zarostem.. no ale nie o to chodzi w temacie a o to,że nie wiem co zrobić w tej sytuacji,nawet jak poznam to i tak bym musiała czekać z pół roku żeby nie wyszło ,że puszczalska jakaś...no i ten problem,ze nikt mi sie nie podoba a w dodatku wiele razy się zawiodłam a potrzebuje seksu bo depresji dostaje aż i nawet jakbym kogos takiego znalazla ( w co watpie) to nie wiem czy bym zaufala na tyle.. ja wiem,że to głupio o tym pisać ale ja dostaje depresji,pragne dotyku... wszystkiego

Gość gość
poradzcie mi :( czuje sie zle

Gość gość
nie przejmuj się, jakoś to będzie

Gość gość
tu autorka. ciekawe jak będzie skoro aż depresji dostałam od tego wszystkiego,czuje się niekochana

Gość gość
rozwińcie temat, proszę,doradźcie coś..

Gość gość
ja już zwariowałam... ale nie potrafie tak zrobić zresztą ja mam tak,że od razu sie przywiązuje i będę cierpieć a dla niego to bedzie tylko chwilowy romans...

Gość gość
ciekawe ja skoro mnie prawie nikt nie kręci ktos moze mi sie podobac ale nic poza tym z resztą to i tak tacy 15-18 lat starsi mnie kręca duzo bardziej z reszta nawet nie wiem jak znalezc no i jestem wybredna i nic na to nie poradze i smutno mi

Gość gość
*tacy O 15-18 LAT STARSI poprawiam byście mnie zrozumieli lepiej. tak 32-38 lat

Gość gość
no niby tak,ale wtedy boje sie podejść..no bo co w biedronce podejde i co powiem? z reszta tacy w takim wieku moga być żonaci

Gość gość
Mam 35 lat jestem przystojny moze sie dogadamy ale podaj priv

Nie wszyscy są żonaci ale będzie ciężko znaleść no powodzenia życzę a jak masz taka ochotę na seks to zaspokoj swoje potrzeby i tyle

Gość gość
zimny dran.. w jaki sposob?z reszta wolalabym kogos na stale a nie... i boje sie podejsc na ulicy poprostu bo jeszcze mnie ochrzani ,że jestem walnieta ze chce sie poznac co mu powiem?

No nie musisz na ulicy są kluby gdzie można spotkać kogoś odpowiedniego a potem to już samo się potoczy

Gość gość
Autorko maslo maslane maslem smarowane rzygac sie chce

Gość gość
dlaczego? nie umiem tak jakos mowic o uczuciach co mam dokladniej opowiedziec aby było jasno?

Gość gość
Ktos prosil cie o kontakt. Podaj zobaczysz ilu bedzie chetnych mozesz przebierac

Gość gość
nie chce przez neta