Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zlozylam mu zyczenia i nawet nie odpisal

Polecane posty

Gość gość
Wogole jak laska pisze pierwsza to juz wiadomo ze jej sie czlowiek podoba. Ja mam 33 lata, tez bylem kiedys takim dzieciakiem jak ty, tez pisalem laskom zyczenia 10 lat te,u na studiqch, kazda taka mnie zlewala. Jezeli co zalezy to nie bedziesz tego miec. Pamietaj, zawsze ma sie tylko to na czym ci nie zalezy, jezeli masz to w d***e to wlasnie to bedziesz miec a to czego pragniesz nigdy.

Gość gość
Jezunchcialbym 10 lat temu wiedziec to co teraz wiem a miec te 10 at wiecej. Jestem juz takim starym dziadem. Plakac mi sie chce

Gość juliaaa888888888
23:45- dużo w tym prawdy, autorce zależy ZA BARDZO i tym samym tego gościa do siebie zniechęca. A jakby go traktowała ot tak na luzie jak kumpla to on pewnie by jej pierwszy wysłał te zyczenia

Gość gość
* 10 lat mniej Zycie z********a tak szybko, to jak otworzyc drzwi rzekroczyc prog i zamknac je z drugiej strony

Gość juliaaa888888888
23:46- taki paradoks zycia, najmądrzejsi sie stajemy na starość dopiero :P Ja też w zwieku 27 lat wiem o wiele wiecej niz jak miałam 17, a jak bede miała 37 to pewnie bede żałowała ,że nie postapiłam tak ,a nie inaczej teraz. zycie

Gość gość
Autorka niby poszła spać, a "przypadkiem" ktos temat podbija. Desperacja az bije i jeszcze to podkreslanie ze to kolega i on nie z tych co olewa. Nie będzie mieć neta przez święta? No wątpię.

Gość gość
Ludzie to juz jest chore ze nie mozna nikomu odrobiny sympatii okazac i kombinowac. Jak ktos jest dla kogos to bedzie, zadnego dojrzalego czlowieka zyczenia napisane 3 dni przed nie zraza. Dzieciora, ktory lubi za kims pogonic, po czym go rzucic, owszem. Abstrahujac od tego ze trzeba miec z deklem cos lekko nie tak, zeby zwykle zyczenia interpretowac jako rzucanie sie na szyje

Gość gość
A jak ci nie odpisze to pod most się rzucisz?

Gość gość
Laska założyła temat bo kolega ktorego mija na uczelni jej nie odpisał - to wiele mówi. Wyskoczyla jak filip z konopii. Przeżywa to ze jej nie odpisał.

Gość juliaaa888888888
23:58- takie jest życie, niestety, jeśli włazi sie facetowi w tyłek ( i tu nie wazne czy chodzi o swieta czy nie ) to tak to sie konczy

Gość gość
nie powinnaś była w ogóle do niego pisać

Gość juliaaa888888888
zreszta skoro nie odpisał to widocznie wcale nie by ło miedzy wami tak kolorowo, jakby o Ciebie bardzo zabiegał to napewno by odpisał, wiec poprostu mu sie narzuciłaś, wiem , myślisz o tym tak, ze to tylko zyczenia swiateczne, ze kazdy powinien sobie skladać itd, ale mimo wszystko życie jest takie. Widzisz, Ty sie pierwsza wyrwalas z zyczeniami, a on nawet nie raczył odpisać wiec cos jest nie tak

Gość gość
juz przestańcie, ja nawet jak kogoś nie lubię to z grzeczności dziękuję za życzenia. Faktycznie coś tu jest nie tak.

Gość juliaaa888888888
09:53- no cos jest nie tak, racja i to raczej nie od dzisiaj, a ona sie wyrwala z zyczeniami, tacy sa faceci zreszta

Gość gość
O jezu ja też składam kolegom życzenia i nikt z tego farsy nie robi.

Gość gość
to jakis cham

Gość juliaaa888888888
10:01- kolega (zwykły) to co innego, a jeśli ich coś łączyło to co innego, nie widzisz róznicy? Ja np koledze, którego ledwo znam i nic nas nie łaczy moge złożyć zyczenia, a mojemu byłemu facetowi już nie

Gość gość
Tak sobie was czytam i myślę. I wiecie co? Nie macie racji. Jeśli ktoś miałby kogoś olać tylko dlatego, że ten ktoś mu wysłał życzenia (i bo to dziewczyna napisała - mimo, że rzadko pisze..), to tym lepiej dla osoby wysyłającej (nie będzie tracić czasu na osobę, która tak się zachowuje). I nie, nie wszyscy faceci są tacy sami. Nie każdy traktuje dziewczynę jako zdobycz, która powinna go traktować po chamsku, bo tym bardziej go kręci zdobywanie jej. A potem jak ją zdobędzie, to przestanie się starać.. Naprawdę wam się podoba to, że ktoś was traktuje przedmiotowo? Bo mnie nie :).

Gość gość nr 777
O jejku, ja w zezlym roku wyslalam zyczenia na Wielkanoc mojemu bratu i nie odpisal. To dopiero głupie uczucie...

Gość gość
A to, kiedy się składa życzenia, to jest naprawdę obojętne (pewnie gdybym mogła, napisałabym je w dniu wigilii, ale w wigilię to ja będę przebywać na zupełnym zadupiu :)). Liczy się po prostu pamięć. I już widzę faceta analizującego 'dlaczego ona napisała mi życzenia teraz, a nie 48 h później? jej za bardzo zależy, trzeba ją olać!'. Śmieszne to trochę, nie sądzicie?

Gość gość
Nie ma czego roztrząsać. Odpisze, to odpisze, nie, nie to nie. Nie mam zamiaru się bić w głowę, bo komuś głupie życzenia napisałam.

Gość juliaaa888888888
Fajnie by było jakby ludzie się nie olewali, zawsze odpisywali na życzenia, jakby faceci zawsze zachowywali się w porzadku. Ale czesto tak nie jest. Dlatego, jesli autorka czuła, ze facet ją olewa bo pewnie tak było, to nie potrzebnie w tej konkretnej sytuacji wyrwala sie z zyczeniami pierwsza. Niby piszecie, ze mozna je złozyć kazdemu, może i tak, ale jeśli są osoby,ktore tego nie odwzajemniaja to nie warto, np co złego wysłać życzenia byłemu ,albo komuś kto olał? Ano tyle złego, ze on sobie wtedy moze olać po raz kolejny. Mozna je zlozyc osobie,ktora sie malo zna np jakiemus koledze, mozna przyjaciolce, wreszcie mozna facetowi ,który wiadomo, ze nie oleje, ale w tym przypadku autorka mogla sobie darowac

Gość juliaaa888888888
10:22- no teraz to juz faktycznie nie masz czego rozstrząsać, ale widać,ze jednak to przeżywasz skoro załozylas temat Nigdy nie narzucaj sie facetowi, a Ty pokazałaś ,że ci zalezy może niepotrzebnie skoro jemu nie? Pozdrawiam

Gość gość
No ale ja właśnie NIE CZUŁAM, że on mnie olewa... Sam wychodził z inicjatywami, sam mnie odszukał na facebooku i zaprosił do znajomych choć nie musiał, sam do mnie zagaduje, uśmiecha się szeroko do mnie. Chciałam być po prostu miła, dlatego wysłałam te życzenia. Nic się nie stanie, jeśli nie odpisze, bo wiem, jacy potrafią być ludzie, i wyć w poduszkę nie będę z tego powodu przecież. A temat założyłam bo przez chwilę było mi przykro, a napisanie o tym jakoś zawsze pomaga. Jakoś tak mam. Jednak już jest ok,

Gość gość
Piszesz jakbyś zjadła wszystkie rozumy, stwierdziłaś że on mnie olewał, i dlatego ja jestem głupia, że mu napisałam życzenia (owszem, gdybym właziła w tyłek komus, kto mnie ewidentnie nie lubi, to tak) a było właśnie odwrotnie :P i co teraz?

Gość gość
takie jest zycie... jeszcze n ie raz i nie dwa bedzie Ci przykro..

Gość juliaaa888888888
Aha, no to teraz nie pisz do niego już nic i zobaczysz jak to dalej będzie. Przyczyna moze byc prozaiczna, ze jednak mu troche zapał przeszedł i np odczytał smsa ,ale cos robił, pomyslal, ze odpisze pozniej, a pozniej zapomnial, w kazdym razie nawet jak sie odezwie teraz zaczelabym na Twoim miejscu go traktować z wiekszym dystansem, tzn badz mila, ale nie jakas bardzo wylewna

Gość gość
No właśnie wiem, a wszyscy się tutaj litują, jakbym ja miała umrzec z tego powodu, że napisałam do jakiegoś faceta, a on nie odpisał, i każą mi tego nigdy nie robić :) ja totalnie nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość juliaaa888888888
10:31- bo jakos trudno mi w to uwierzyc, ze facet ,ktoremu zalezy na dziewczynie nie odpisze na życzenia, wiec zalozyłam, ze cos tu musiało wczesniej byc nie tak