Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wibrator

Polecane posty

Gość gość

Może zagrozić związkowi? Jestem mężczyzna po 30stce, z żoną 5 lat po ślubie. Wiadomo jak to jest mimo że oboje jesteśmy jeszcze młodzi, nie ma między nami takiej namiętności jak na początku. Ostatnio żona jednak znacznie częściej odmawia mi seksu... Boli ja głowa, musi pokonczyc raporty do pracy, ugotować obiad itp. Początkowo myślałem, że może kogoś ma. Ostatnio wróciłem wcześniej z pracy i usłyszałem z sypialni zmysłowe jęki... Niesiony adrenalina i wściekłościa wpadłem do alkowy, a tam...moja żona zabawiala się z wielkim gumowym wibratorem! Gdy mnie zauważyła sploszona uciekła do łazienki. Teraz nie chce w ogóle o tym rozmawiać. Poradzcie, co robić?

Gość gość
jak z gumowym?

Gość gość
takim całym z gumy?

Gość gość
Taki wielki gumowy na baterie na oko jakieś 25 cm. Nie muszę dodawać, że mnie aż tak natura nie obdarzyła...

Gość gość
nie przejmuj sie rzadko kto jest na baterie:D

Gość gość
Ale to chyba chore być zazdrosnym o sex zabawkę... A ja tracę żonę! I nie wiem, co robić!

Gość gość
słuchaj 25 cm koootas to raczej rzadkosc szczególnie w połączeniu z intersujacą resztą. dlatego szanse na zdrade sa małe. druga sprawa, ze ci norke rozpycha. może chce tam salon zrobić. nie wiadomo. może to nie kwestia seksu tylko przepracowania? wiesz jak jest. liczy sie efektywnośc. elektryczna szczoteczka do zębów, spejaliści, czas to pieniądz przechodzenie do sedna sprawy i takie tam.

Gość gość
Woli wibrator od ciebie... Smutne. Albo jesteś kiepski albo byles tylko koniem rozplodowym

Gość gość
wytłumacz jej że w seksie najwazniejsze jest tarcie za pomocą którego energia przekazywana jest do fiuta i na ścianki pochwy. o ile długofalowo na fiuta wpływ ma to znikomy to pochwa się rozciąga i rozluźnia. tzn tak to sobie wyobrażam. prowadzi to w sposób nieunikniony do zmniejszenia tarcia i utraty przyjemności z seksu. twoja zona ma dwie drogi: albo zacznie ćwiczyćmięsnie kegla albo skończy w zooo ****ajac sie ze słoniem

Gość gość
Dziękuję za porady. Powiedzcie mi jak ja teraz skłonić do rozmowy... Ona się odcina zupełnie...

Gość gość
jak będzie ciągle tyko działała siłą na zewnątrz to nie ma c****ja we wsi, polsce i na świecie, który zapobiegł by zrobieniu z jej tzipy leja po bombie. jesteście po studiach? to podstawy fizyki są. moge nawet odkopać pare wzorów jak chcesz i przystosowac je do tkanki ciała. jak robisz szpagaty to masz rozciągnięte ścięgna i możesz se założyć nogi na głowe. akurat to jest pożyteczne. wielka niczym dziupla peeesda pozyteczna może być chyba tylko dla ptaków, które tam zamieszkaja pod warunkiem, że żona nie będzie jej ciągle poszerzała

Gość gość
ona sie odcina? ja piertole. wyslij ja na wycieczke do egiptu niech sie kobita zrelaksuje:D