Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisz co Cię boli

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie to że mieszkam z koleżankami które czepiają się mnie że zużywam dużo wody, a same palą światło bez potrzeby w dzień, zamiast odsłonić okno. I o wszystko mnie oskarżają jak coś w domu sie np. zepsuje, mimo że potem wychodzi na to że to nie ja. Boli mnie, że ludzie zamiast być sobą chcą tylko przedstawiać się w jak najlepszym świetle, a naprawdę są całkiem inni.

Gość gość
Mnie boli, jak czytam te pierdoły, które wypisujesz :P

Gość gość
Boli mnie, a może uwiera, że życie odbiera mi ktoś kto mógł lub powinien był być jego źródłem.

Gość gość
co za pierdoły z tym źródłem :p

Gość gość
Co za dzieciak uparł się niszczyć ten temat. Już dawno po dobranockach, śpij dziecino.

Gość gość
Kobito, "życie ci odbiera", a ty piszesz, że" powinien być tym źródłem"?Głupia jesteś jak pień! Szkopuł w tym, że on inny być nie zamierza, a do ciebie powinno dotrzeć wreszcie, żebyś zajęła się sobą, nie naprawianiem tego "źródła" :P

Gość gość
Nie naprawiam go i nic nie robię. Próbuję przetrwać ten atak tsunami zwany jego uczuciami, i jak po katakliźmie nie zostaje Ci nic oprócz Ciebie samej, resztę zabiera Ci żywioł.

Gość gość
i bardzo dobrze bo szczerze mówiąc najważniejsza jesteś dla siebie samej. rozumiem ten ból rozstania, też go kiedyś przechodziłem. wszystko jednak mija i wyciąga się wnioski z tej zawiei. :P

Gość gość
tak mądry facet,a banda czubków wszystko psuje bo słuchają swoich kolegów też czubkow i tak się kręci

Gość gość
Boli mnie żw Wojtek kocha Barbare i Pauline.