Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam radę dla tych, którym się nie chcę i nie chcą pracować.

Polecane posty

Gość gość

Popełnijcie samobójstwo. To najlepsze rozwiązanie. Ja nie pracuję, nigdy nie pracowałem. Mam 24 lata. Wolę wybrać samobójstwo niż pracować i siedzieć w robocie której nie lubię 8 godzin.

Gość gość
Ja moge isc do pewnej roboty ale za 2000-2100 zl, szczerze mowiac nie widze sensu skoro u mnie na 3 osoby przypada 10 tys zl

Gość gość
tak ci sie wydaje bo nie pracowales. jak bys poszedl to byc zobaczyl, ze praca nie jest taka zla, idzie sie przyzwyczaic i sie zupelnie wtedy zmienia myslenie, jest po co zyc, jest z czego zyc. 8 godzin w robocie, ale potem za to kolejne 8 na to co chcesz. nie siedzisz jak ta pijawa i nie robisz pod siebie tylko czujesz ze cos w zyciu robisz, nawet jak to kopanie rowow, to do czegos jestes potrzebny. dostajesz za to kase, poznajesz ludzi, zyjesz za wlasne pieniadze i ok. a jak sie uprze to sie znajdzie prace ktora sie lubi i wtedy zycie to bajka.

Gość gość
Sorry, ale nie lubię wstawać rano, tracić tyle czasu na robotę. Kiedyś miałem praktyki w zawodówie od 7 00, to mi się rzygać chciało jak tam szedłem.

Gość gość
Zaluje ze poszedlem na studia 6 lat zapier/dalania nadaremno. Pozniej i tak jestes gownem i kazdy pluje ci w gebe. Pierwsxy lepszy prywaciarz co sie dorobil na dzemach truskawkowych napluje ci w ryj bo on zarabia 30 tys miesiecznie a ty wiekki dochtor 3 tys. Pracowalemjuz w poradni ginekologicznej to ludzie dla jaj zastawiali mi drzwi i sie chamsko cieszyli ze musze ich poprosic o to zeby sie przesuneli bo chce przejsc, pokrzykiwali na mnie jak robilem usg, albo wogole jak wchodzili a ja im mowilem dzien dobry w czym moge pomoc to ani slowem nie odpowiedzieli tylko normalnie rzucil mi taki jeden teczke z badaniami na biurko, tyle ze specjalnie tak zeby spadla na podloge ja sie schylalem i nic nie mowilem tylko zbieralem te papiery a on sie patrzyl i usmiechal ze doktorek kleczy przed nim. P*****le nie bede robil w pl z ta holota, albo wogole nie bede pracowac, albo wypiertalam do niemiec. Tam sie lekarza szanuje nawet takiego mlodego