Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakaś chętna do stałego układu?

Polecane posty

Gość gość

Partnerka w przedziale wiekowym 20-30 mile widziana. Proszę o mail. Odezwę się.

Gość gość
Napisz coś o sobie.

Gość gość
32 lata, szczupły (88), wysoki (192). Brunet, włosy krótkie, bez zarostu. Normalny, prawdziwy facet.

Gość
Kurde pasuje mi...:D serio tylko musisz mieć lekki zarost-taki 3-4 dniowy...:D :P

Gość
Ale zarost to najmniejszy problem..:P co to znaczy normalny, prawdziwy facet? ;):P

Gość gość
Skąd jesteś

Gość gość
Nawet nie wiesz jakie to irytujące :(. Ciągle swędzi :(. Mówiono mi, że po 7 dniach wszystko się normuje, ale jakoś nigdy nie wytrzymałem. 2-3 dni to max! Poza tym wszystko jak powyżej ;) Pozdrówka.

Gość gość
Normalny, ach..., no... Nie chcę pisać jak jakiś narcyz, ale nic mi raczej nie brakuje.

Gość gość
Jestem z woj. mazowieckiego.

Gość
Warszawa...ok układ, ale co jeśli się zakocham?! :P;) bo przeważnie tak jest...:D

Gość gość
Przykro mi to pisać, ale raczej zerwałbym kontakt. Może się zaloguję? Nie będzie prościej?

Gość gość
Dostaniesz kopa i tyle, ale co pobzykam to moje

Gość
Myśle ze powinieneś się zalogować...;) Gdybyś miał trochę ponad rok mniej i nie pisałbyś ze bez zarostu to pomyślałabym ze kimś jesteś...:D:P bo opis do kogoś pasuje, tylko nie wiem ile waży...:P

Gość
Ale tak na serio to wiem że ta osoba by się tu nie ogłaszała...;):P Ps. Mam 20 lat, ale lubię starszych...tak naprawdę to aktualnie niekogo nie szukam bo skupiam się na osobie na której mi zależy...:P więc nie jestem wolna. :P Ale może kogoś tu znajdziesz...powodzenia.:)

Gość gość
Układ? Zdefiniuj...

Gość gość
Ty jesteś pewny że dwudziestolatka się nada? good girl gone bad wchodzisz na temat którym nie jesteś zainteresowana, coś rzucasz głupiutkiego, jakieś zaczepki a za chwilę że wolna nie jesteś:o

Gość gość
Good po co tu wlazłaś jak nikogo nie szukasz? Lekcje odrób lub za jakąś robotę się zabierz :-,¶

Gość
Właśnie odpoczywam "po robocie" 😘

Gość gość
Ona wszedzie sie wtraca a jak juz cos konkretnego to zaraz ucieka lat chyba tez wiecej niz 20

Gość gość
Mój błąd. Zamiast "zdefiniuj" powinnam zapytać na jakich zasadach oparty? Ale tak przyjęłam że facet po trzydziestce złapie o co chodzi:o widocznie to Twoje początki i jak widać bardziej zainteresowany jesteś panienkami bliżej tej dolnej granicy. Spoko. Po Twojej definicji już wiem że byśmy się nie "dogadali". Powodzenia również:)

Gość gość
Na ogólnym są o niej tematy że jest dzifką. Idź do Przemka :-D Twój poziom.

Gość gość
Nick Paweł dziś zrobiony. Swieżak obeznany jak świńskie ucho w korycie

Gość gość
Do: gość dziś Dlaczego sądzisz, że nie dogadalibyśmy się? Wszystko zależy od Twoich predyspozycji ;).

Gość gość
Do: gość dziś Jeśli nic nie wnosisz do tematu to grzecznie proszę W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J!

Gość
a może się lubię wtrącać?! :D:P i co mi zrobisz hę?! :D:D:D sorry mam świetny humor...:P Smof z tamtym nigdy nie zgodziłabym się na żaden układ.;) jest mi zbyt bliski, za dużo o sobie wiemy, zresztą jeśli już potrzebuję "normalnego" związku.:P co do tamtych komentarzy-przemka itp to nie chce mi się komentować...:D:D:D hahahah :D lece 😘

Gość gość
Cóż:) w kwestii co od kogo zależy, też się nie zgadzamy. Moim zdaniem jednak bardziej od Ciebie. To Ty wychodzisz z propozycją i tym samym powinieneś postarać się zainteresować jeśli nie zaintrygować. Pierwsze wrażenie jest ważne.