Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o pisaniu postów za pieniądze?

Polecane posty

Gość gość

Hmmm? Można cos zarobić, czy to ściema?

Gość gość
ja raz odpowiedziałam na ogłoszenie jednego pana z olx, kazał mi napisać próbki wysłałam mu, a później znalazłam moje teksty na jakiejś stronie internetowej.....oczywiście nic nie zarobiłam....

Gość gość
Tego nie wiem, czy to ściema czy nie. Ja mam akurat szczęście pisać artykuły jako copywriter, po polsku, ale zarabiać w euro bo wykonuję zlecenie dla zagranicznej firmy (mieszkam poza Polską). więc piszę sobie ok 10-12 artykułów po 5000-7000 znaków słów miesięcznie i mam za to naprawdę znakomite pieniądze. zwłaszcza jak przeliczę, ile mi wychodzi za godzinę.

Gość gość
jasne, pewnie zaraz podasz link, ludzie się nabiorą tak jak ja i zaczną pisać ZA DARMO..... 10-12 tekstów miesięcznie i dużo zarabiasz???? Tamten z olx chciał około 6-10 tekstów DIENNIE po 1600 znaków i miał płacić 1 zł za 1 artykuł.... jeden PLN!

Gość gość
Kurczak a juz chciałam sie tym zająć, ale widzę, ze szkoda czasu

Gość gość
przecież piszę że mieszkam i pracuję za granicą i płaci mi zagraniczny zleceniodawca!! tak, zarabiam nieźle. bo za te 10-12 artykułów mam mniej więcej 1850-2100 euro miesięcznie. za max 90 godzin pracy miesięcznie.