Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem robnięta czy co?

Polecane posty

Gość gość

mam popsutą komórkę stara nokia tak z klawiaturą i ekranem dotykowym ekran się zepsuł typowe dla tego modelu ale można było z niej dzwonić dostałam po mamie już zepsutą i tak chodzę z nią już kilka lat może 3 może więcej no i pokazuję w gazecie mamie że są takie telefony za 500zł (dodam że nie jesteśmy aż tak biedni) nigdy jakoś nie chciałam nowej bo niby i tak mi nie potrzebna i tak nie mam z kim gadać bo tylko z rodzicami i tak w necie przeglądałam telefony i ten mi się wydał ok parametry i oceny i był on ten sam w gazetce i pokazuje mamie no a ona mi go kupiła i powiedziała że mam na święta prezent nie wiem czemu ale go zwyczajnie nie chcę jest dla mnie jak drzazga nawet na niego nie chcę patrzeć nie dlatego że liczyłam na to że dostanę coś lepszego pod choinkę bo nigdy nie dostaję nic nawet wigilii nie obchodzimy i nie mamy choinki tak czy siak chyba problem jest w tym że mimo że sobie go niby wybrałam to tak naprawdę go nie chciałam już wole mieć moją starą komórkę zawsze chciałam mieć taki fajny telefon no wiecie za 2tyś ale oczywiście i tak nigdy go nie będę mieć wolę chyba nic nie mieć nisz coś gorszego i wsunie i tak zawsze g****o mam zawsze inni mają lepiej zawsze nic nigdy dobrego nie miałam a jak miałam to się i tak zepsuło więc wole nie mieć nic

Gość gość
Nie trzeba było pokazywać w gazecie modelu starego telefonu tylko iść do salonu telefonii po abonament z wymarzonym telefonem w ofercie. Nadal możesz tak zrobic a swoje dwa sprzedać. Problemy...

Gość gość
ta abonament za 160 taniej wychodzi kupić i tak nie wygadam tej kasy stary nie da się sprzedać kto kupi chyba wariat nowy nie jest starym modelem jest z tego roku tylko że tani może nie chodzi o to że tani tylko że po prostu już nie wiem co

Gość gość
Idź do pracy, to wtedy kupisz sobie jaki chcesz.