Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie dorosły

Takie tam żale

Polecane posty

Gość prawie dorosły

Cześć. Nadchodzą kolejne święta, kolejny okres wolnego czasu. Na ulicy można spotkać piękne dekoracje, zakochane pary szczęśliwe ze sobą, które we świątecznej atmosferze darzą się wzajemnie uczuciami. Święta i sylwester to czas w który można spędzić z rodziną, poznać kogoś na domówce, wyszaleć się. Niestety sylwestra w tym roku spędzę z rodzicami. Przez resztę tego roku i pół stycznia spędzę de facto w samotności jaka ciągle mi towarzyszy. Co rok marzę o tym, by spędzić święta z dziewczyną, jednak z tego co widzę nigdy się to nie wydarzy. Co rok łudzę się, że poznam kogoś z kim mógłbym być szczęśliwy ale to tylko złudzenie. Po prostu chujnia...

Gość gość
Ile masz lat?

Gość prawie dorosły
17

Gość gość
Ja w wieku 17 lat nie miałam takich pragnień. Teraz mam 22 i powoli czuję, że moze kiedyś. Nie wiem skąd u Ciebie taka desperacja. Jesteś jedynakiem czy co?

Gość prawie dorosły
Zawsze czułem się nieco starszy psychicznie względem rówieśników. Często słyszałem to także od innych osób. Od jakiegoś czasu strasznie dobija mnie ta samotność. Nie jestem jedynakiem, mam 2 rodzeństwa.

Gość gość
ktory jestes w kolejce