Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to czy dziewczyna jest chuda czy gruba się liczy?

Polecane posty

Gość gość

Według mnie nie ważne by obie strony się dogadywały i były ze sobą szczęśliwe . :)

Gość gość
bo teraz panuje taki c*****y pogląd że jak dziewczyna jest trochę grubsza to wyklęta ja p*****le ale ludzie maja średniowiecze w pale .....

Gość gość
spoko...zaraz sie rzuci horda ciemnoty którzy cie zjedzą .. bo przecież jesteś "inny" w imię postępu

Gość gość
albo i nikt się nie rzuci bo ludzie wolą chwytliwe tematy o tym jak się ktoś z kim przespał

Każdy lubi co innego :D. x Mnie dziewczyna o pulchnej sylwetce :), bardziej pociąga i moją uwagę przykuwa. x Bycie z kimś, nie sprowadza się wyłącznie do aspektu cielesności. x Więc, od dziewczyny z idealnym wg mnie, pulchnym ciałem lecz wrednym charakterem, wolałbym żyć ze szczuplutką drobinką, z którą miałbym podobne spojrzenie na świat i podobne zainteresowania :).

Gość gość
Misio nie sciemniaj dla ciebie tylko cycki sie licza

Gość gość
tak czy siak myślisz tylko o p********iu

Każdy myśli wg siebie :P. x Mi najbardziej brakuje zaśnięcia z dłonią, położoną na ciepłym brzuchu lub pupie kobiety. x I świadomości jej krzątania się po domu :).

Gość gość
Nie zapominajmy o tym, że misio ma 170 cm wzrostu i to w obcasach

Gość gość
Mnie sie wydaje ze w milosci sie nie licza kilogramy .

Gość gość
Taki chudy, taki gruby może świetym być, taki duzy , taki mały może świetym być, tak i ja tak i ty może swietym byc :)

Gość gość
Gdy ciemno jest Nie boje sie ....

Gość gość
a gdzie estetyka?moje oko nieznosi zbednych kilogramow i co mam na sile sbie wmawiać ze nic to? ze laska sliczna jest?eee tam bzdury ! lubie d**eczki takie wsam raz i nic nato nieporadze,a ci co lubią d**eczki kurpuletne niech se lubią ich prawo;-)

Gość gość
Pytanie do facetow ktorzy lubia kobiety z kraglosciami ale w pewnych granicach : Powiedzmy ze spotykacie taka ktora ma ladna buzie i wszystko wam sie w niej podoba , no ale przekroczyla juz ta granice estetyki .Czy zakochalibyscie sie ? Nawet jesli to czy powiedzielibyscie jej o tym i dazyliscie do zwiazku i liczylibyscie ze schudnie przy waszej pomocy . Czy przez to ze przekroczyla granice nie dalibyscie szansy tej milosci ?

Gość gość
Pytanie do facetow ktorzy lubia kobiety z kraglosciami ale w pewnych granicach : Powiedzmy ze spotykacie taka ktora ma ladna buzie i wszystko wam sie w niej podoba , no ale przekroczyla juz ta granice estetyki .Czy zakochalibyscie sie ? Nawet jesli to czy powiedzielibyscie jej o tym i dazyliscie do zwiazku i liczylibyscie ze schudnie przy waszej pomocy . Czy przez to ze przekroczyla granice nie dalibyscie szansy tej milosci ? xxxxx Ale co mam jej powiedzieć ej sorry ważysz o 1kg za dużo spadaj? Albo że ma schudnąć bo jest gruba? Jap*****le. Albo się kogoś akceptuje albo nie. jedyne co mnie może martwić to konsekwencje zdrowotne a nie sama waga.

Gość gość
zresztą trzeba się liczyć że babka przytyje tak już jest

Gość gość
Bo zakochal sie we mnie facet z cialem jak model , twarz tez ladna . Na poczatku znajomosci mowil ze az tak strasznie nie wygladam jak mu sie zalilam ze nie moge schudnac . Potem powiedzial ze lubi kobiety z duza pupa i biustem ale ja juz przekroczylam granice . Ostatnio powiedzialam ze troche przytylam i nie moge dopiac kurtki ( pomagal mi ja dopinac he he ). Powiedzial ze musze chodzic na spacery bo nie dlugo pekne he he. Niedlugo po tym powiedzial ze mnie kocha .Czy serio mnie mogl pokochac czy sobie ze mnie zartuje choc mowil powaznie ? Dodam ze waze 107 kg przy wzroscie 156 cm.

Gość gość
Dodam ze to byl tylko kolega.

Gość gość
Chlopaki nie macie jaj ? Napiszcie ze 107 kg to juz nie da sie pokochac.