Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga  17

jakie buty do długiej

Polecane posty

Gość Olga  17

spódnicy do szkoły, mam na myśli buty na zmianę. Czy lepiej zrezygnować i czekać na lato, aż będzie można chodzić w japonkach

Gość gość
zdecydowanie chodzić w spódnicy! :) Baleriny lub trampki myslę, że będą okej, w internecie wpisz sobie np długa spódnica i trampki i wyskoczą przykładowe stylizacje :)

Gość Olga  17
proszę o więcej opinii

Gość gość
Nie musisz czekać do lata :) Do długiej spódnicy możesz nosić baleriny, lordsy, modne mokasyny z chwostem lub frędzelkami.

Gość gość
Poszukaj sobie na Eobuwie jakichś ładnych płaskich butów. Na przykład z serii Mel by Melissa. Powinny pasować

Gość gość
Myślę ze miękkie zamszowe sznurowane trzewiki nawet mam do oddania nie trafiony rozmiar za darmo w sumie nowe raz założone na płaskiej podeszwie fotki na maila,pozdrawiam

Gość Olga  17
Dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi. Baleriny i lordsy chyba będą najlepsze, ale proszę o dalsze pomysły.

Gość gość
oxfordki

W tym sezonie są bardzo modne baleriny wiązane wokół kostki, będą super pasować :) Możesz też założyć białe sportowe tenisówki.

Wszystko zależy od wzoru i fasonu spódnicy, ale ja zwykle noszę kolorowe baletki, a latem sandałki :)

Gość Iniak
Ja do długiej spódnicy chętnie zakładam balerinki, a do niektórych trampki. Tylko muszą być one dobrze dopasowane do stylu, żeby się nie gryzły. Odpowiednie trampki znajdziesz na http://www.cozacena.pl/buty-damskie Spokojnie, nie zapłacisz dużo, bo dzięki porównaniu ofert kupisz taniej niż w stacjonarnych sklepach :)