Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie

Polecane posty

Gość gość

Niewiarygodne.Co się z wami dzieje?Pedofilia , oskarżenia , amoralność , całkowita degeneracja.I co widzę?Ty Imperium wpisujesz się w tak ohydne tematy , niegodne człowieka.Tak -wiem.To tylko forum.Jednak niczego to nie tłumaczy.Zachowujecie się jakby opętało was zbiorowe szaleństwo , zbiorowy sadyzm.Odstawcie kokainę .Odstawcie pigułki.Potrzebny wam psychiatra albo egzorcysta-wasz widok przypomina piekło Z POWYKRZYWIANYMI TWARZAMI- z fresków watykańskich.Normalnego człowieka , nawet znającego realia forume TAK JAK JA-STARY TROLL- to co teraz się dzieje to całkowity upadek.

Gość gość
Czwarte Imperium nie ma z kim gadać.

Gość gość
Wołałbym kur/wa do ściany mówić

Gość CzwarteImperium
Przykro mi, że tak to odbierasz.

Gość gość
Akurat te 2 k*****y smof i nowy sobie zasłuzyli niszcząc innych. Stare czasy :-(

Gość gość
Imperium nie ma już z kim gadać to pisze z "detektywem".

Gość CzwarteImperium
Pustki, wszyscy oprócz mnie pichcąca na święta, a ja mam przeciąg w lodówce. :D Nie gadałam z D.P.

Jestem jeszcze ja. Nieśmiało wtrącę . Mnie też jest przykro z powodu tego jak forum, już nim przestaje być. A może już nie jest? W takim razie, kim my jesteśmy? Czyzby nikim w niczym? 😴

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość CzwarteImperium
Siostra? Co Ty tu robisz? :D Ja wypięłam się na świąteczne przygotowania. Bunt. ;)

Gość gość
Smof dziś Do Nowego w miescie... jestes jak rodzyny w ciescie dotkniety kropla twej duszy gdy wkladam ci chuuja w uszy zamykam usta na twym fiutku I pije twe soki do skutku przeobrazam swe cialo tak ty stara pało to tez swego ogorasa bo to jest wspolna masa i bede cie wielbil moze troche gnebil moze troche tak moze troche w spak moze i inaczej dla innych podlych znaczen moze troche w zad od wielu lat moze troszke z boku  to do ciebie Piotruś ty moj j******y tlumoku :-D

Gość CzwarteImperium
Cześć Zimny. Borę dwa buziaki i jeden gratis na święta. ;)

Gość gość
,,Ars longa,vita brevis" . ,,Rozumienie jest trudne. Dlatego wiekrzosc ludzi ocenia" zmień analfabeto stopkę bo się ciągle ośmieszasz tymi błędami:O:O:O:O:O:O:O:O

A ja też się wypielam. Nie na święta, ale do Mikołaja. . właśnie świątecznie śpi, a ja na kafee, nowych wrażeń szukam 😴. Czuję się taka niezaspokojona jeszcze:D

Gość CzwarteImperium
Spoko, zaspokoimy Cię. Wybierasz na pomarańczowo czy imperialne? Mikołaj niech spi. ;)

Och, no tak chciałabym Tobie pomoc, ale ja nie "splywam" jak sniezynka tylko spadam jak baba:D

Gość gość
Patologia. Afery, podszywy, rzyg :O

Gość gość
Coś złego się stało.Teraz dopiero widać ile erotyki dawał Cynik , Numero Duo , Koke ze Słodko Winną ,Wachlarz (jako Imperium już gorzej) , In spe.Ile ciepła wnosiła Czytaczka .Brakuje tych ludzi.

Gość gość
Z f8 zrobiło się to co z ogólnym.Żadnych granic.

Gość gość
samansare ty jesteś matke terese z nieskazitelnem sumieniem :D