Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uprawialiście już dziś seks?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, chłopaki i inni. Czy uprawialiście już dzisiaj seks? Jeśli tak, to z kim, w jakiej sytuacji, przybliżcie detale, podzielcie się na forum przeżyciami. Pzdr

Gość gość
Osoby nie mieszczące się w tradycyjnie przyjętych orientacjach.

Gość gość
Nikt? Bo uwierzę. :P

Gość CzwarteImperium
Dzisiaj to tylko wirtualny. :( Chyba kwalifikuję się do "innych". :( Nie zaraz, dzisiaj to druga w nocy się też zalicza. Czyli tak, ale bez intymnych szczegółów. ;)

Gość gość
Tak w pracy z szefem.

Dziś na stolnicy kiedy namiętnie ugniatalam ciasto na uszka i pierożki(bo święta idą )😴 Niesforny kosmyk wysunął mi się z niedbalego upiecia. A ja dmuchajac wygięciem ust , dmucham w ten kosmyk i dmucham i głową zarzucam, a on opada i mnie po nosie laskocze 😭 Dłonie w mące I w jajkach oblepione, a on mnie tak laskocze, i wzdycha i krzyk rozpaczy już mam wydawać. ... Wtedy wkroczył On- mój wybawiciel. Złapał mnie mocno za włosy, rozwiązał mój fartuszek, zostałam w samych szpilkach[bo dama i kucharka zarazem zawsze jest w szpilkach i samym fartuszku]. Ciasto ugniotlam trzy razy 😴

Gość CzwarteImperium
Trzy razy. :) Narzędzie: ręce...cycki...pośladki. Da się? Da się. :classic_cool: Prawdziwa kobieta podobno nawet sypia w szpilkach i w kroplece perfum. ;)

Dobrze, ze mi o perfumach przypomnialas siostro:D czułam się właśnie taka naga:D Zapomnialas o walku wśród bezcennych narzędzi 😴

Gość gość_g
Jak sie tak czyta to az milo byłoby z wami ciasto ugniatac;-) A szpilki chyba sa najseksowniejsze.... Dla mnie kobieta mize miec tylko szpilki i nic więcej :-D

Gość CzwarteImperium
Wałek. 😭 Penis. :classic_cool: Jakoś inaczej nie chce mi się skojarzyć.

Gość gość
dziś było 4 razy a wczoraj 5 :-)

Gość CzwarteImperium
Mam ochotę spotkać ducha. :classic_cool: Albo na "bliskie spotkanie trzeciego stopnia"- ale to chyba powinien być kosmita. Był taki film, Dystrykt 9. Mam ochotę na taka Krewetkę.

Myślisz, ze tak bliskie spotkania, nie sprawia, ze będziemy jeszcze więcej wymagać? Wiedz, ze obcy potrafią zmienić nasz świat i upodobania do rozmiarów 😴

Czyli to osoby, CzwarteImperium , detektywPetrov , samansara. Jaka jest dla nich norma, by poczuły się że uprawiały seks? Żartuję, tak głupi temat, jak ta cała komercyjna otoczka świąteczna. :O

Gość CzwarteImperium
A ile widziałeś tutaj Nowy mądre tematy? Albo rozsądnych ludzi w świątecznej histerii? Bo ja nie. Kosmiczny penis kojarzy mi się nawet, nawet. Ten ze zdjęcia jest do zjedzenia? ;) Oby nie.

Powiem Ci Imperium, że ja to wgryzlabym się , wcześniej sprawdzając czy mam głębokie gardlo:D

Gość gość
Nowy - przede wszystkim coś strasznie pokiełbasiłeś, jesteś trzeźwy? ''Jaka jest dla nich norma, by poczuły się że uprawiały seks?'' Czy ja zadałem takie pytanie? ''Żartuję, tak głupi temat, jak ta cała komercyjna otoczka świąteczna.'' Temat jest ironiczny jeśli jeszcze nie załapałeś.

Gość CzwarteImperium
Tak na marginesie oglądałam "Głębokie gardło". Eeee, tam. ;) Wszystko da radę. :D Lubię czasami retro p****le. Jakie ci=pki owłosione i włosy pod pachami. Jakieś to prawdziwsze niż dzisiejsze produkcje. Temat jest ironiczny, a my kochamy ironię.