Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoszlamama

Martwy plod.

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego martwy plod a nie martwe dziecko????? Nie znalas plci,nie planowalas imienia,nie kochalas?jak przestalo bic serce to przestalo tez istniec? Nie tylko ty sie teraz liczysz liczy sie tez ono.

Gość gość
To straszne, autorka jest niezwykle hmmmm rzeczowa :(

Gość gość
Suki z Was i tyle. Obyście w trudnej dla siebie chwili spotkały takie osoby jakimi same jesteście. O ciasnym rozumie, niepojmujące, że ludzie są różni i mają do tego prawo! Tylko paplające byle ich było na wierzchu. Żenujące po prostu. Autorko, nie zwracaj na to uwagi, masz prawo przeżywać tę tragiczną chwilę po swojemu i szczekanie kretynek nie ma na to wpływu.

Gość gość
Zajmijcie sie soba,swoimi dziecmi,ciazami,fasolkami itp. Kolo grobu mojej babci sa 3 male nagrobki "aniolkow"-jednych rodzicow,urodzonych i zmarlych rok po roku. Dzis ci ludzie maja swoje "ziemskie"dzieci a nagrobki niszczeja,zarastaja...przykry widok:-(

Gość gość
Co paplajace.......to ona bedzie udawac ze tego dziecka nie bylo....toz to byl plod.

Gość gość
Dobrze ktoś napisał, zajmijcie się swoim życiem zamiast dobijać kogoś. Macie z tego jakąś chorą satysfakcję? Że możecie komuś dojebać? :O

Gość gość
To nie jest chora satysfakcja. To sa osoby ktore sa przeciw abortowaniu i uwazaja ze z chwila poczęcia jest juz człowiekiem ten zarodek. Co w tym dziwnego? Osobiście tez jestem zdziwiona postawa autorki bo ten "płod" miał juz płeć, ruszał sie, czuł i biło serce. Był to mały człowiek ktory moze przeżyć poza ciałem matki. Urodziła swoje dziecko i tak z zimna krwią pisze o tym. Katastrofa i moze bóg tym kieruje ze nie ma ziemskich dzieci skoro tak traktuje te ktore były orzez chwile.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję.

Gość gość
Super, tylko z****** katoliczki potrafią powiedzieć kobiecie która to przeżyła, że ma to na własne życzenie. Wielka ta Wasza zawszona miłość do bliźniego 🖐️ Szczerze Wam życzę byście były otoczone równymi sobie paskudami.

Gość gość
Autorko, napisz co u Ciebie

Gość Niedoszlamama
Kochane, nie ma co sie spierac, bo kazda z nas postapilaby inaczej. Wlasnie wrocilam do domu na wlasne zyczenie, bo lekarze chcieli mnie dopiero w poniedzialek wypuscic, bo niby na wypis powinnam czekac w szpitalu ..ale ja fizycznie czuje sie bardzo dobrze, ale psychicznie przytlaczal mnie szpital, widok zadowolonych mam i ich zdrowych, szczesliwych bobaskow. Jutro pojade tylko po wszystkie dokumenty. Rodzina chcac niechcac musiala sie dowiedziec, bo nie bylo nas na wigili i swietach, nie do konca wiem co powiedzial im moj maz, jak to wyjasnil, ale dostalam ze dwa telefony i sporo sms od najblizszych, ze mnie bardzo kochaja, ze sa ichem ze mna i jeszcze wszystko sie ulozy. Jutro po poludniu czeka mnie wizyta rodzicow, bo nie chcialam zeby odwiedzali mnie w szpitalu. Co do pochowku - kazdy ma swoje zdanie. Ja nie mam 3 niezywych plodow, mam 3 niezyjacych dzieci, ktore zawsze beda w moim serduszku, nie jestem katoliczka, ale jestem dobrym czlowiekiem, ktory postepuje zgodnie ze swoja wola i sumieniem.

Gość Niedoszlamama
(* ze sa duchem ze mna)

Gość gość
Bardzo współczuję Ci sytuacji. Gdybyś jednak zdecydowała się pochować dzidziusia - znam zakład, który robi nagrobki na zamówienie - http://www.granitlux.pl/ . Moja siostra też była w takim ciężkim położeniu, a ci ludzie wykazali się odpowiednim podejściem i profesjonalizmem.

Gość gość
Jak można odszukać taki smutny temat i to sprzed roku by zrobić reklamę :( ?!!!

Gość ANKA 33
Jakie tabletki przwpisuje lekarz?