Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 18 lat, mój chłopak 20. Jesteśmy razem od 2,5 roku. Na początku było serio super. Później, po roku może troszkę dłużej zaczęły się kłótnie, sprzeczki o byle co. Piszę o byle co bo z perspektywy czasu wszystko widać inaczej. Ostatnio "rozstaliśmy sie" na 2 tygodnie. W pierwszym tygodniu nie odczuwałam tego szczególnie. On się nie odzywał, ja nie płakałam. Aż nagle zrozumiałam i zaczęłam sie bać że się wypalił. Prosilam żeby dał nam jeszcze jedną szansę bo w końcu tyle razem byliśmy.. I stało się. Jesteśmy razem tyle, że ja już nie wiem czy to ma sens. Czy jest sens wszystko naprawiać? Te ciągłe nieporozumienia z całych 2 lat? Kłotnie o to samo. Wiem, że z każdym wyjaśnionym nieporozumieniem stajemy się dojrzalsi a powodem wielu kłótni było to, że zaczynaliśmy wcześnie być razem, dojrzewamy i to też kładzie nacisk.. Był ktoś w podobnej sytuacji? Pomóżcie. Na dodatek zamiast iść do przodu ja nadal stoję w miejscu i wypominam wszystkie jego błędy i to co powinien był zrobić.. nawet parę miesięcy temu. .

Gość gość
prooooszę

Gość gość
pierwsza milosc.odpusc i wyciagnij wnioski na przyszlosc